AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

Aokiji’nin mağlubiyeti

Forumlar Genel Sohbet Aokiji’nin mağlubiyeti

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 17)
  • Yazar
    Yazılar
  • Greed

@greed

Katılımcı

362146.jpg

Bence ilerleyen bölümlerde hükümete karşı Aokiji Luffy ile ittifak kurabilir zaten luffyle tanışıpta onun ittifakı olmayan varmı ki :D Bi güzel dayak atarlar Akainuya ki okadar istiyorumki Luffy’nin Akainu’yu tekmelemesini.:a19: siz ne düşünüyorusunuz?

Yazık ya vurmasınlar :D Kardes kardes gecinsinler :D

Bence şuan Garp,Aokiji ve Sengoku ıssız bir yerde tatil gibi birşey yapıyodur. Üçü de WB savaşından sonra Marine’den ayrıldı. Ve Aokiji ile Garp’ın, Garp ile Sengoku’nun birbiriyle iyi geçindiği biliniyor.

Greed

@greed

Katılımcı

Görkem bence aokiji devrim ordusuna katılmaz ama z de zaten o bilgiyi vermezler. Bence aokiji tek takılan tiplere benzio luffy katılır gibime gelio çünkü mihawk da diyo herkes bu adamın ittfağı oluyo diyo yani bi ittifak kurabilirler birde garp konusunda doğru diyosun :D :D

Greed

@greed

Katılımcı

Bak benide heyecanlandırdın yugimoto :D :D bekleyemiyorum be keşke 1000 tane bölümü olsaydıda hafta hafta beklemeseydik :D

M312

@m312

Katılımcı

Bak benide heyecanlandırdın yugimoto :D :D bekleyemiyorum be keşke 1000 tane bölümü olsaydıda hafta hafta beklemeseydik :D

Keşke de nerde o günler :)

Greed

@greed

Katılımcı

Bu one pieceyi izlemeyenleri anayamıyorum bende ilk bölümü izledim soğdum ama diğer bölümleri çok güzel ve harika

Greed

@greed

Katılımcı

yugimoto doğru diyosun zevkler ve renkler tartışılmaz

bence 2 tane daha üye gelicek tayfaya  biri kız biri erkek olacak  erkek olanda aokiji olacak gibi bana göre

spoiler falan degil manga takip etmiyorum  benim tahminim

Greed

@greed

Katılımcı

yok madara zaten luffy 10 kişi diyo oda tmmlandı sayılır jinbei giricek tayfaya

Greed

@greed

Katılımcı

yok jinbei ancak ölmesse katılamaz söz sözdür dedi. Yeni birisini almazlar hiç ihtimal vermem

Greed

@greed

Katılımcı

Neyse hayırlısı be gülüm :D :D :D :D :D :D😀

çoluk cocuk katılmasında kim girerse girsin…..

Aokiji ödül avcısı olup sürekli Luffy’nin peşinde olsa ne süper olur.Smoker ve Aokiji’yle uğraşmak zorunda kalır.Tayfa konusunda bi logia tipi alırlarsa ne süper olur logia yok çünkü .Aslında bi Kaze Kaze no Mi , Mizu Mizu no Mi ya da Kiri Kiri no Mi gözükmedi hiç animede o 3 elementi kullanır bence Oda , öyle biri tayfaya katılsa tutamaz kimse tayfayı

thunder manga güncelsen oku…

Doflamingo Ace’in Meyvesi Olan Mera Mera No Mi’yi Elinde Tutuyordu Luffy Görürse Almak İsticektir Tayfadan Biri Bu Meyveyi Yerse Güzel Olur Özellikle Sanji Adam Diable Jambe Yapmaktan Bıkmıştır Biraz Gerçek Ateş Olsun :D

Manga okumuyorum ama merakıma yenik düştüm :D Sanji güçlü meyveye ihtiyacı yok bence ama yeni biri gelsin ona yedirsin çok iyi olurdu

7

Sesler

16

Cevaplar

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 17)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.