AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

Avatar The Legend of Korra Aile Ağacı

Forumlar Anime ve Manga Sohbet Avatar The Legend of Korra Aile Ağacı

10 yazı görüntüleniyor - 1 ile 10 arası (toplam 10)
  • Yazar
    Yazılar
  •  
    Arkadaşlar googleda takılırken buldum belki ilginizi çeker  :a19:

3Vudl.jpg

bwlft.jpg

:a39: :a39:

asdadasdsasdasdasd soy ağacı güzemiş. Kya ve Bumi yeni sezonda yok amaa. Yoksa var da ben mi göremedim?

asdadasdsasdasdasd soy ağacı güzemiş. Kya ve Bumi yeni sezonda yok amaa. Yoksa var da ben mi göremedim?

Yaklaşık 49 sayfa entry girilmiş ekşi sözlüğe.Uzun uğraşlar sonucu hepsini okudum.Çoğunluk Amon’un Bumi denen şahıs olduğunu savunmakta…
    Bence Toph, avatar Aang ile bi kaçamak yaptı ve kızları oldu  :a39:

Yaklaşık 49 sayfa entry girilmiş ekşi sözlüğe.Uzun uğraşlar sonucu hepsini okudum.Çoğunluk Amon’un Bumi denen şahıs olduğunu savunmakta…
    Bence Toph, avatar Aang ile bi kaçamak yaptı ve kızları oldu  :a39:

Bumi değil bence. Ozai’nin kaçtıktan sonraki soyunu getiren kişi. Non beder olmasını ve avatar/bükücü nefretini buradan çıkarabiliriz. Ayrıca benim asıl merak ettiğim şey bizim eskilere, pırtıllara ne olduğu? O pırtıllar var ya, çok değerli onlar hee. Snırım onu da The promise isimli çizgi romanda anlatacaklar, 70 yıllık bir boşluk var çünkü iki seri arasında.

The Last Air bender bitti bir arkadaş 70 yıl arada boşluk var demiş bende merak ediyorum 3 adet comics ile nasıl kapamışlar anlamıyorum. 3 ünüde okudum aangin ölüme kadar olan bir öykü yok sadece 3 bölümlük bir eklenti var.
    Kafam Uçan bizona takıldı Appa ölmedimi yav 2 tane Uçan bizon gördüm ben filmde appanın türünün son halkası olduğunu zannediyordum

sokkayla toph bi işler karıştırmış olabılır ayrıca zuko ve azulayıda unutmamak lazım belkı azulanın bebesıdır o amon :D

The Last Air bender bitti bir arkadaş 70 yıl arada boşluk var demiş bende merak ediyorum 3 adet comics ile nasıl kapamışlar anlamıyorum. 3 ünüde okudum aangin ölüme kadar olan bir öykü yok sadece 3 bölümlük bir eklenti var.
    Kafam Uçan bizona takıldı Appa ölmedimi yav 2 tane Uçan bizon gördüm ben filmde appanın türünün son halkası olduğunu zannediyordum

Bi yerde okumuştum sanırım aang gezerken sağ kalan bi bizon grubu buluyor sanırım.Türüyorlar.Yani korra’daki bizonun soyu ordan geliyor.Tonraq ve Senna şuan ki avatarın anne ve babası o yüzden soy ağacındalar.

Zuko ve Katara birleşip Azula’yı içeri tıkdırdığı için Amon’un Azula’nın “bebesi” olma ihtimali düşüyor…

O değilde Zuko’ya ne oldu :D

bastard beifong :D

7

Sesler

9

Cevaplar

10 yazı görüntüleniyor - 1 ile 10 arası (toplam 10)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.