AniSekai Fansub
Forumlar › Anime ve Manga Sohbet › En çok güldüğünüz anime
Ben DxD yi 1 günde izledim ovayıda izleyince 2 hafta her asil veya canavar kelimesini duyunca gülme krizine girdim. Zaten çok uzun gülen biriyim üzerine buda gelice arkadaşlar deli muhameli yaptı :a39: :a39: :a39: :a39: :a39:
infinite stratos ichika tam komediydi.
ve tabiki vazgeçilmez efsanevi karakter Monkey D Luffy adamın tipi komik bir kere hareketlerine bakmadan
ve tabiki vazgeçilmez efsanevi karakter Monkey D Luffy adamın tipi komik bir kere hareketlerine bakmadan
Ben op izlemdeim ama luffyi çok severim saf salak ama yeri geldiğinde acayip oluyo özellikle şapkasına bişi olunca :a39: :a39:
Elbette Gintama. Daha iyisi yok!
İzlemedim ama araştırdım biraz baya komik :a39: :a39:
ve tabiki vazgeçilmez efsanevi karakter Monkey D Luffy adamın tipi komik bir kere hareketlerine bakmadanBen op izlemdeim ama luffyi çok severim saf salak ama yeri geldiğinde acayip oluyo özellikle şapkasına bişi olunca :a39: :a39:
luffy kraldır ya 
Hajime No İppo
Great Teacher Onizuka
The World God Only Knows
Golden Boy
Hanada Shounen Shi
One Outs[(Neresine güldün derseniz akıl oyunlarına acayip güldüm:) ana karekter(Toua Tokuchi) çok güldürdü sağolasın
)]
Baka to Test to Shoukanjuu
School Rumble
Gintama
Working!!
Vee tabiki One Piece’den luffy. Ne kadar anime izlesemde luffy nin üzerine adam tanımam, mükemmel bir karakter 

onepieceden luffy gintama
kesinlikle gintama ciddi ciddi gülme krizine girdiğimi bilirim gülmek isteyen kaçırmasın ama uzun bir seri ben uzun serilere gelemiyorum diyorsanız Baka to Test to Shoukanjuu de gerçekten de güzel serilerden biridir ondada bayğı bir güldüğümü hatırlarım
Kesinlikle Gintama diyebilirim.Güncele yaklaştıkça geriye dönüp tekrar tekrar seyrediyorum.
Gin-san,Shinpachi ve Kagura-chan götürüyorlar…Ahh tabi Zura’mızı ve Shinsengumi tayfasını da unutmayalım…
Danshi koukousei no nichijou da eğlenceliydi bu arada…
Danshi koukousei no nichijou yada çok güzel diyorlar daha izlemedim açıkçası ona sıra gelmedi daha
ama gerçekten güzel diyorsanız listemde bir kaç sıra üste taşıyabilirim

Luffy fena alın kanıtı :a39: :a39:
One Piece, Gintama, Haiyore Nyaruko-san ve K-On bu 4 seri baya baya kahkalara boğdu beni.
10
Sesler
14
Cevaplar