AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

En çok güldüğünüz anime

Forumlar Anime ve Manga Sohbet En çok güldüğünüz anime

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 15)
  • Yazar
    Yazılar
  • Ben DxD yi 1 günde izledim ovayıda izleyince 2 hafta her asil veya canavar kelimesini duyunca gülme krizine girdim. Zaten çok uzun gülen biriyim üzerine buda gelice arkadaşlar deli muhameli yaptı :a39: :a39: :a39: :a39: :a39:

infinite stratos ichika tam komediydi.

ve tabiki vazgeçilmez efsanevi karakter  Monkey D Luffy    adamın tipi komik bir kere hareketlerine bakmadan

ve tabiki vazgeçilmez efsanevi karakter  Monkey D Luffy    adamın tipi komik bir kere hareketlerine bakmadan

Ben op izlemdeim ama luffyi çok severim saf salak ama yeri geldiğinde acayip oluyo özellikle şapkasına bişi olunca :a39: :a39:

BuDu

@budu

Katılımcı

Elbette Gintama. Daha iyisi yok! :D

gintama%20final%20top.jpg

Elbette Gintama. Daha iyisi yok! :D

gintama%20final%20top.jpg

İzlemedim ama araştırdım biraz baya komik :a39: :a39:

Ben op izlemdeim ama luffyi çok severim saf salak ama yeri geldiğinde acayip oluyo özellikle şapkasına bişi olunca :a39: :a39:

luffy kraldır ya  ;D

Pein

@pein

Katılımcı

Hajime No İppo
    Great Teacher Onizuka
    The World God Only Knows
    Golden Boy
    Hanada Shounen Shi
    One Outs[(Neresine güldün derseniz akıl oyunlarına acayip güldüm:) ana karekter(Toua Tokuchi) çok güldürdü sağolasın :) )]

Baka to Test to Shoukanjuu
    School Rumble
    Gintama
    Working!! 
    Vee tabiki One Piece’den luffy. Ne kadar anime izlesemde luffy nin üzerine adam tanımam, mükemmel bir karakter  ;D

luffy.jpg
    hdgj9.png

onepieceden luffy gintama

kesinlikle gintama ciddi ciddi gülme krizine girdiğimi bilirim gülmek isteyen kaçırmasın ama uzun bir seri ben uzun serilere gelemiyorum diyorsanız Baka to Test to Shoukanjuu de gerçekten de güzel serilerden biridir ondada bayğı bir güldüğümü hatırlarım

Kesinlikle Gintama diyebilirim.Güncele yaklaştıkça geriye dönüp tekrar tekrar seyrediyorum.
    Gin-san,Shinpachi ve Kagura-chan götürüyorlar…Ahh tabi Zura’mızı ve Shinsengumi tayfasını da unutmayalım…

Danshi koukousei no nichijou da eğlenceliydi bu arada…

Danshi koukousei no nichijou yada çok güzel diyorlar daha izlemedim açıkçası ona sıra gelmedi daha :D ama gerçekten güzel diyorsanız listemde bir kaç sıra üste taşıyabilirim

70456731547260855929213.jpg
    Luffy fena alın kanıtı :a39: :a39:

Yamon

@yamon

Katılımcı

To Love Ru / Rito kadar şanslısını görmedim ben açıkcası ;D ;D :a39: :a39: :a39:

One Piece, Gintama, Haiyore Nyaruko-san ve K-On bu 4 seri baya baya kahkalara boğdu beni.

10

Sesler

14

Cevaplar

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 15)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.