AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

Eureka Seven – Tüm Bölümler

Forumlar Fansub Yapılmamış Animeler (.srt, .ass altyazılı) Eureka Seven – Tüm Bölümler

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 18)
  • Yazar
    Yazılar
  • Eien

@eien

Katılımcı

Su9V.png
    Çevirmenler: Ademania & SyLaR_54

Tanıtım

14 yaşındaki Renton Thurston, babasını yıllar önce kaybetmiştir. Ablası bir süre Renton’a bakmış ancak o da bir süre sonra gitmiştir. Nihayetinde Renton, mekanikle uğraşan büyükbabası Axel ile birlikte yaşamaktadır.

Renton’un hayali, idolize ettiği Holland’ın lideri olduğu “Gekko State”e katılıp bu sıkıcı hayattan kurtulmak ve macarelara atılmaktır. Birgün, Eureka adında bir kız, “LFO”(Light Finding Operation)’su ile birlikte çakılınca, Renton’un büyükbabasından LFO’sunu onarmasını ister. Olaya askeri birlikler de müdahale eder ve Axel’in garajı bombalanır. Eureka, Renton’a Gekko State’e katılmasını teklif eder. Renton, bu teklifi kabul eder ama kısa bir süre sonra hayalini kurduğu maceraların, hayallerinden farklı ve çok daha acı olduğunu farkeder.

:dwn:

:fsw:

Tam uyumlu altyazı için TIKLA

İlk sezonunu izleyeceğim hiçbir yerde yoktu, sağol.

Eien

@eien

Katılımcı

Sınavdan sonra :)

Linkler çalışmıyor

linklerde no file diyor ( heyecanlanmışım  hiç bir yerde olmayan bölümlerdiye ne güzel izleyecektik) ilgilenirseniz seviniriz…..

linklerde no file diyor ( heyecanlanmışım  hiç bir yerde olmayan bölümlerdiye ne güzel izleyecektik) ilgilenirseniz seviniriz…..

Download sitesinin azizliğine uğradı linkler maalesef ama en kısa zamanda yeni linkler eklenecektir…

Eureka Seven 1. Sezon Linkler yenilenmiştir.

türkçe altyazılarda sadece ilk 13 bölümün alyazısı var onları ekleyek misiniz

türkçe altyazılarda sadece ilk 13 bölümün alyazısı var onları ekleyek misiniz

Baktım tüm altyazılar tam 4 sezondan oluşuyor ordaki altyazılar ilk üçü 13 bölüm dördüncü sezonda 11 bölüm.

teşekkürler hepsini indirdim şimdi encode edicem kuru kuru izlemek hoşuma gitmiyoda :D pratik yapıcam biraz

M312

@m312

Katılımcı

Seri için teşekkürler başlarız artık :)  :a19: :a19:

Paylaşım icin tesekkür ederim :)

Bölümler için saol :D Acaba alternatif eklermisin Filefactory ?

Resimden kendi fansub çalışmamıza yönleneceksiniz.

indirme.png

Yardım için saol :D ama bu 50 bölümlük serinin fansub yapımı yokmu acaba ?

13

Sesler

17

Cevaplar

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 18)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.