AniSekai Fansub
Forumlar › Genel Sohbet › İlk manga edit denemem…
İlk çalışmamdır Ao Haru Ride isimli anisekai tarafından çevirilmiş manganın ilk sayfasıdır.
Düşünceniz nedir ?
İlk hali:
Temizlenmiş Hali:
Bitmiş Hali :
İdare eder
İlk düzenleme için oldukça başarılı. Ellerine sağlık. 
Yararlı olacağını düşündüğüm bazı noktalardan bahsedeyim. Hatta hepsini tek tek incelersem senin için daha iyi olur. Biraz detaylı bir inceleme olacak. Hatta mükemmeliyetçi de diyebilirsin ancak hataları en aza indirmen senin için faydalı olacaktır.
Bunu sevmiyorum (Hata yok)
İş erkeklere gelince… ve Orta okula girdikten… (Siyah renk kullanılmalı ve balonlarda kullanılan fontların dışına çıkılmalı (Animeace ve Wild Words dışında)
Çok şiddetliler (Blending options – Stroke seçeneğinden katmanı 2-3 düzeyinde ve rengi beyaz olarak seçersen arkadaki çizgilerle yazı üst üste binmez. Ayrıca bu kısımda yine siyah renk kullanılmalı.)
Al bunu (Farklı bir font kullanılmalı, örneğin Twelve Ton Goldfish, Euro Font. Ayrıca yazı biraz sağa hizalanmalı)
Ah – Gyahaha (Font tercihi balonlardak kullanılan fontlar olmamalı)
Gürültücüler (Siyah renk kullanılmalı)
Ve oldukça pasaklılar (Siyah renk kullanılmalı)
Bu tür erkeklerin arasında (Stamp tool kullanıldığı belli. Ancak ilk kez düzenleme yapan biri için bu hatayı yapmak oldukça normal. Ve burada yine siyah renk tercih edilmeli)
orjinalinde gri olduğu için grı yaptım ve fontları düzenlemem bittikten sonra buldum 
bu ilk hali tekrer yapıcam tabiki ama Stamp tool hakkında birkaç ipucu yardımcı olabilir 
Bana da öğretin!! :a57:
Yaz geldi olabilir
Sen ne diye herşeye atlıyon arkadaşım yaa ? :a11: :a11:
Sen ne diye herşeye atlıyon arkadaşım yaa ? :a11: :a11:
Oğlum Photoshop CS6’nın 500 sayfalık kitabını alcam hazır almışken bunuda öğreneyim dedim :a39:
LOL
Hata bulamadım 
Varsa bulan söylesin ona göre bende gelişim
Tek bişi gördüm, sağ tarafta baloncuktan 1-2 silinmedik parça kalmış.
İki cümle arasında ki çizgiyi koymasanda olurdu ama her zaman ki gibi başarılı.
floodla beni Cenk :a37:
çöpten silinenler görünüyor ekin…
Hata bulamadım
Varsa bulan söylesin ona göre bende gelişim
Tek bişi gördüm, sağ tarafta baloncuktan 1-2 silinmedik parça kalmış.sağda stuna gelen yazıya strook eklememis
al bunu ve ah ın fontlar kötü olmus
sağ üste saçı düzelymesi gerekiyodu
solda ortada bi yazı daha vardı
1 sayfada bukadar hata biraz fazla gibi
merak etme benimda bazıı etitlerimde hata varmesela aohara nın 0 ı editleyen benim orda sevmi-yorum yerine sevmi-yor-um olarak yapmalıydım
![]()
olum madem bu kadar iyi yapıyon niye bıraktın lan :a39: :a11:
floodla beni Cenk :a37:
çöpten silinenler görünüyor ekin…
sen yine de floodla beni :a37:
6
Sesler
16
Cevaplar