AniSekai Fansub
Forumlar › Tamamlanmış AniSekai Fansub Anime Çalışmaları › Kimi no Iru Machi (12/12) [AniSekai Fansub]
| Orijinal Adı | Kimi no Iru Machi |
|---|---|
| İngilizce Adı | A Town Where You Live |
| Japonca Adı | 君のいる町 |
| Diğer Adları | Kimi no Iru Machi |
| Tür / Kaynak | TV / Manga |
| Bölüm / Süre | 12 (20 min per ep) |
| Durum | Finished Airing |
| Yayınlanıyor mu? | Hayır |
| Yayın Tarihi | Jul 13, 2013 to Sep 28, 2013 |
| Sezon / Yayın Günü | Summer 2013 / Saturdays at 23:30 (JST) |
| Stüdyolar | Gonzo |
| Yapımcılar | TV Tokyo, ZERO-A |
| Lisansörler | Nozomi Entertainment |
| Yaş Sınırı | R+ - Mild Nudity |
| Türler / Temalar | Drama, Romance, Love Polygon |
| Hedef Kitle | Shounen |
| MAL Onayı | Evet |
| MyAnimeList URL | Sayfaya Git |
Haruto Kirishima lived a calm life out in the countryside, away from the fast-paced life of the city. Then Yuzuki Eba appeared in his life out of nowhere, having come from Tokyo to briefly live with her family. Their time together left him enamored with the memories of that short period before she just as abruptly disappeared from his life, and left him full of questions.
Kimi no Iru Machi begins some time later, after Haruto moves to Tokyo to live with his sister, in order to pursue a career as a cook. In reality though he wishes to be with Yuzuki. Things don't start good though. When he arrives he is mistaken for a burglar and attacked by his sister's neighbour Mishima Asuka. After the misunderstanding is cleared his feelings begin to waver though. Is Eba, who keeps avoiding him for seemingly no reason, the one for him or is it Asuka?

Çevirmen: Yuripp3
Karaoker: Rapier
Editör & Encoder: mrt180 & Rapier
– Linkler (ikona tıklayın) –
Klasör şifresi: www.AniSekai.com
Anime Türü:Dram Ecchi Romantik Okul Shounen Harem
yukarıdaki cümle bu seriyi izleyeceğim anlamına geliyor :a37:
Olum kontrol ettim my anime listten drama,romantik, hayattan kesit yazıyor :a11: sen belgede sahtecilik yaparak izleyici mi kazanmaya çalışıyorsun Cenk :a37:
Ecchi var kanka ovasını izlemedin mi:D
Yok izlemedim. Aslında Hentai Oujide de ecchi yok diyodu ama az da olsa bi ecchi payı vardı animede my animeliste herkes tanıtım koyaibiliyo hatalar oluyo tabi arada
sonunda yayınlandı ilk bölüm (doki.co da bulabilirsiniz) , şimdiden kolay gelsin…
daha izlemedim ama anime ovanın kaldığı yerden (tokyo arc) devam ediyormuş, yani mangadaki 80 chapterı ovadaki 2 bölüm ile özetlemişler ve direk 81.chapterdan (tokyo arc) devam etmişler.
Bu yine iyi TWGOK ta 3 dklık özetle direk tenri arc a girdiler :a39:
teşekkürler elinize sağlık
elinize sağlık merakla beklemedeyim yeni bölümleri
Öncelikle arkadaşlar ecchi bekleyen hiç bakmasın bile bu animeye çünkü ben mangasını da okudum ,
ve ecchi değil, Ama ; İçinde aşk , romantizm öğeleri barındıran çok sağlam bi yapımdır herkeze izlemesini tavsiye ederim.
:a29:
ben de bunu bekliyodum
elinize sağlık :a8:
En azından bunun harem olayı düzgün diğer serilerdeki gibi 1 çocuk hiçbiri arasında seçim yapamıyor tarzı değil kızlar abayı yakıyor sırasıyla o kdr arada o da daldan dala atlıyor spoiler gibi oldu brz ama olmaz bu kdrcıktan bişi
Teşekkürler elinize sağlık
94
Sesler
130
Cevaplar