AniSekai Fansub
Forumlar › Tamamlanmış AniSekai Fansub Anime Çalışmaları › Kore wa Zombie Desu ka? of the Dead [10/10] [AniSekai Fansub]
| Orijinal Adı | Kore wa Zombie desu ka? of the Dead |
|---|---|
| İngilizce Adı | Is This a Zombie? of the Dead |
| Japonca Adı | これはゾンビですか? OF THE DEAD |
| Diğer Adları | Kore wa Zombie Desu ka? 2, Koreha Zombie Desu ka? Jigokuhen, Kore ha Zombie Desu ka? Jigokuhen, Kore wa Zombie Desu ka? Jigokuhen, Kore wa Zombie Desuka? of the Dead |
| Tür / Kaynak | TV / Light novel |
| Bölüm / Süre | 10 (24 min per ep) |
| Durum | Finished Airing |
| Yayınlanıyor mu? | Hayır |
| Yayın Tarihi | Apr 5, 2012 to Jun 7, 2012 |
| Sezon / Yayın Günü | Spring 2012 / Thursdays at 01:00 (JST) |
| Stüdyolar | Studio Deen |
| Yapımcılar | Kadokawa Shoten, AT-X, Kadokawa Pictures Japan, KlockWorx, flying DOG |
| Lisansörler | Funimation |
| Yaş Sınırı | R - 17+ (violence & profanity) |
| Türler / Temalar | Action, Comedy, Fantasy, Ecchi, Harem, Urban Fantasy, Vampire |
| MAL Onayı | Evet |
| MyAnimeList URL | Sayfaya Git |
Aikawa Ayumu was revived as a zombie by the cute necromancer Eucliwood Hellscythe. After the zany, madcap adventures in the first season of Is This a Zombie? ended, Ayumu thought his life might finally get back to normal, or as normal as it can be for a zombie. However, destiny has other plans for him. Some guys just can't catch a break.
(Source: FUNimation)
The first 2 episodes received an early screening at a special event held at Kadokawa Cinema Shinjuku on January 13, 2012. The regular broadcast started on April 5, 2012.

Çevirmen: hyun-ja & DirtyDragon & SexyKimono & daft117
Editör & Encoder: Darkbower
Karaoker: DirtyDragon
– Linkler (ikona tıklayın) –
Klasör şifresi: www.AniSekai.com
SÜper haber favori animelerimden biri sabırsızlıkla bekliyor olacam
benimde merakla beklediğim animelerden biri 2. sezonda 1. sezon kadar güzel olur umarım
ilk bölüm için teşekkürler indiriyorum hemen
İlk bölüm için teşekkürler.Dün raw izledim bende.Kapanış klibini baya begendim ama açılış için pek onu söyleyemem.Bana göre güzel bir başlangıç olmadı özelliklede Kugimie Rie’nin süper utangaç bir karaktere ses vermesi tüm hayallerimi yıktı.Kadına fena gıcıgım zati.
Bakalım ilk sezon kadar güzel olacak mı?
1. bölüm için teşekkürler.
Ellerinize saglık…
elinize sağlık merakla beklediğim bir seriydi, emeği geçenlere teşekürler.
1 sezonunu zevkle izledim umarım 2 sezonda iyi çıkar.Fansub için teşekürler.
2. Bölüm için Teşekkürler…
106
Sesler
125
Cevaplar