AniSekai Fansub
Forumlar › Her Türden Çalışmalarınız & Paylaşımlarınız › Makyaj mucizesiymiş :D
gerçekten oluyormu böyle birşey
o zaman hepimiz kandırılıyoruz 

E bu resimleri görünce artık sadece bir “Oha” çıktı ağzımdan 
ortasına gelince kendime kapat la şunu bu ne lan diyesim geldi
. bu ne tipsizliktir arkadaş
. paylaşmayın böyle şeyler
. içim gitti ha 
Bu nedir ya o kadar güzel diye bak sen orjinali böyle kofti çıksın :a11:
Konu hortlamış tekrar ama iyi olmuş.
bi yerde bir söz okumuştum bazı kızların güzelliğinin %85ini ıslak havlu ile silebilirsiniz 
sanırsam bunlar tamda buna örnek
Oha diyorum başka diyecek kelime yok. çok şükür benim eşim fazla makyaj sevmezde yapmaz da en orjinal halini görerek aldım aynen devam ediyoruz ehehahhea!
ne şanslıyım
bence sizde mümkün olduğunca orijinalini tespit etmeye çalışın yoksa yasar’ın dediği gibi düğünün ertesi sabahı kalkınca sen kimsin ya demek de var işin içinde 
Herseye ragmen bana biraz abartı geldi
2 fotoya bakınca 2 yabancı gibiler abi ya makyaj olsa ne kadar olur
Harbidende yapabiliyorlarsada helal olsun yani 
Onur harbiden yapabiliyorlar! inanmazsın ama gözlerimle gördüm ben
dehşet bişi şu makyaj denilen zımbırtı. biz erkeklerin ayağını kökten kaydıracak kadar tehlikeli yani çok dikkat etmek lazım portatif bir ıslak havlu daima taşımalı bir erkek yanında şüphelendiği anda müdahale etmeli! 
Tabii ki Ayşe-chan
baksana görünce waaaaaaoouuww dersin ama aslını astarını görüdğünde gece olmamasına dikkat etmelisin
yoksa maazaallah bakırköy yada bizim manisa’daki deyişle sarı evlik olursun!
bende o gözler nası oluyo diye düşünüodum çok açıklayıcı olmuş arigato 
portatif ıslak havlu yada mobil makyaj temizleme losyonu+mendil
bunlar artık bir erkeğin vaz geçilmezleri olmalı! aşırı bir etkilenme durumunda hemen duruma müdahale etmeli karşılaşılabilecek olası bir en kötü durum senaryosuyla karşı karşıya kalmamak adına ve bu olmazsa yaşanan travma sonrası bir ömrün telef olabilme olasılığı da var! ne trajedi ama! :a39: :a39: :a39:
11
Sesler
15
Cevaplar