AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

Makyaj mucizesiymiş :D

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 16)
  • Yazar
    Yazılar
  • .L.

@l

Katılımcı

gerçekten oluyormu böyle birşey :D o zaman hepimiz kandırılıyoruz :D

4415930_460s.jpg

https://www.issizadam.net/wp-content/uploads/2012/06/4415930_460s.jpg

E bu resimleri görünce artık sadece bir “Oha” çıktı ağzımdan :D

M312

@m312

Katılımcı

harbiden bu nedir arkadaş evrim geçirmiş bazıları resmen  :a39:

ortasına gelince kendime kapat la şunu bu ne lan diyesim geldi :D . bu ne tipsizliktir arkadaş :D . paylaşmayın böyle şeyler  :D . içim gitti ha :D

Bu nedir ya o kadar güzel diye bak sen orjinali böyle kofti çıksın  :a11:

.L.

@l

Katılımcı

benimde psikolojim bozuldu kızlarla konuşurken aklıma bu resim geliyor  :a11:

neet

@neet

Katılımcı

makyajlar çok başarılı yuh dedim :D

BuDu

@budu

Katılımcı

Kullandıkları makyaj malzemesiyle iki apartman baştan başa boyanır. :D

mcws

@mcws

Katılımcı

Konu hortlamış tekrar ama iyi olmuş.

bi yerde bir söz okumuştum bazı kızların güzelliğinin %85ini ıslak havlu ile silebilirsiniz :D

sanırsam bunlar tamda buna örnek :D Oha diyorum başka diyecek kelime yok. çok şükür benim eşim fazla makyaj sevmezde yapmaz da en orjinal halini görerek aldım aynen devam ediyoruz ehehahhea!

ne şanslıyım :D bence sizde mümkün olduğunca orijinalini tespit etmeye çalışın yoksa yasar’ın dediği gibi düğünün ertesi sabahı kalkınca sen kimsin ya demek de var işin içinde :D

Herseye ragmen bana biraz abartı geldi :D 2 fotoya bakınca 2 yabancı gibiler abi ya makyaj olsa ne kadar olur :D Harbidende yapabiliyorlarsada helal olsun yani :)

mcws

@mcws

Katılımcı

Onur harbiden yapabiliyorlar! inanmazsın ama gözlerimle gördüm ben :D dehşet bişi şu makyaj denilen zımbırtı. biz erkeklerin ayağını kökten kaydıracak kadar tehlikeli yani çok dikkat etmek lazım portatif bir ıslak havlu daima taşımalı bir erkek yanında şüphelendiği anda müdahale etmeli! :D

Yamon

@yamon

Katılımcı

arada bir Martı Kaş var gibi geldi ama neyse artık ;D ;D :a39: :a39: :a39:

mcws

@mcws

Katılımcı

Tabii ki Ayşe-chan :D baksana görünce waaaaaaoouuww dersin ama aslını astarını görüdğünde gece olmamasına dikkat etmelisin :D yoksa maazaallah bakırköy yada bizim manisa’daki deyişle sarı evlik olursun! :D bende o gözler nası oluyo diye düşünüodum çok açıklayıcı olmuş arigato :D

portatif ıslak havlu yada mobil makyaj temizleme losyonu+mendil :D bunlar artık bir erkeğin vaz geçilmezleri olmalı! aşırı bir etkilenme durumunda hemen duruma müdahale etmeli karşılaşılabilecek olası bir en kötü durum senaryosuyla karşı karşıya kalmamak adına ve bu olmazsa yaşanan travma sonrası bir ömrün telef olabilme olasılığı da var! ne trajedi ama!  :a39:  :a39:  :a39:

inanması güç. fotoşok diyesim geliyor.

Mehmet abi az önce bir video izledim adamlar zombi sakası yapıyorlar yabancı bil ülkede o yapılan majyajı gördükten sonra bunlarada inanırım yani :D Ama gercekten cok ilginc bir sey ya cok cirkin bir insanı cok güzel bir insana cevirmek paraya bakıyor yani :)

11

Sesler

15

Cevaplar

15 yazı görüntüleniyor - 1 ile 15 arası (toplam 16)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.