AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

Manga Arıyorum ( Tavsiye )

Forumlar Anime ve Manga Sohbet Manga Arıyorum ( Tavsiye )

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Yazar
    Yazılar
  • .L.

@l

Katılımcı

Slm arkadaşlar ben okumak için manga arıyorum. (komedi, romantik, aksiyon , ecchi (abartı olmamak kaydıyla) … bu türleri içeren türkçe manga varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen :) sıkıldım

Devam Edenler…

Annasumanara 
    Cage of Eden
    Carnivorous Princess Yegrinna
    GE – Good Ending
    Girls of the Wild’s
    Hiyokoi 
    Kimi no Iru Machi
    School Shock
    The Breaker II – Yeni Dalgalanmalar
    Zippy Ziggy

Bitenler…

Ai Kora
    Ane Doki! 
    Beast Master
    Defense Devil
    Psyren
    The Breaker I 
    Kanojo to Natsu to Boku ( bu manga one shot , bunun devamı var mı yani sonradan devamı çıkmışmı bana bu konuda bilgi verebilecek var mı ? )

Liar Game i şiddetle öneriyorum okuduğum en iyi mangalardan mükemmel bir kurgusu var . Mnaki çeviri grubunda çevirirsi var .

Sonra mangaframeden noblesse manhwa yı okuyorum renkli güzel bir seri okuması zevkli oluyor .

God of tower okuyorum  aynı şekilde manhwa ve renkli güzel oda .

ı am hero adlı seinen manga var ilk 3 bölümü çok beğendim

birde ingilizcen varsa güzel olduğunu tahmin ettiğim bir seri var :D okuyamadım ne yazıkki  bad company GTO serisinden tanıdığımız Onizuka-sensei nin gençliğini anlatıyormuş inşallah bi çeviri grubu çevirir :D

Polisiye-Aksyon türü olarak Jackals’ı tavsiye edebilirim. :)

Carneval , Noblesse , Blood Lad , Strobe Edge , Tower Of God…

Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Belki hepsi aradığın türde değil ama sağlam mangalar/manhwalar.

Türkçesi henüz çevrilmemiş ama “Jormungand” mangasını okuyabilirsin. Ben bi solukta okudum, gayet güzel, tavsiye ederim.

Skip Beat tavsiye ederim animeside var mangası halen devam etmekte :)

Pek aksiyonu yok ama Nisekoi güzeldir ve kesinlikle ROSARİO VAMPİRE A BAK SAKIN KAÇIRMA 2 sezon zaten suan 2 si sezon devam ediyor ecchi problem olmaz diosan To Love-ru, To Love-ru Darkness var Kissxsis de var ama Agır ecchidir bunlar :) uzun soluklo bir şey istersende Katekyo Hitman Reborna girebilirsin animesi biteli oldu bayağı ama mangası devam etti ondan sonra bayağı gerçi oda bitti geçenlerde

7

Sesler

6

Cevaplar

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.