AniSekai Fansub
Forumlar › Anime ve Manga Sohbet › Manga Arıyorum ( Tavsiye )
Slm arkadaşlar ben okumak için manga arıyorum. (komedi, romantik, aksiyon , ecchi (abartı olmamak kaydıyla) … bu türleri içeren türkçe manga varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen
sıkıldım
Devam Edenler…
Annasumanara
Cage of Eden
Carnivorous Princess Yegrinna
GE – Good Ending
Girls of the Wild’s
Hiyokoi
Kimi no Iru Machi
School Shock
The Breaker II – Yeni Dalgalanmalar
Zippy Ziggy
Bitenler…
Ai Kora
Ane Doki!
Beast Master
Defense Devil
Psyren
The Breaker I
Kanojo to Natsu to Boku ( bu manga one shot , bunun devamı var mı yani sonradan devamı çıkmışmı bana bu konuda bilgi verebilecek var mı ? )
Liar Game i şiddetle öneriyorum okuduğum en iyi mangalardan mükemmel bir kurgusu var . Mnaki çeviri grubunda çevirirsi var .
Sonra mangaframeden noblesse manhwa yı okuyorum renkli güzel bir seri okuması zevkli oluyor .
God of tower okuyorum aynı şekilde manhwa ve renkli güzel oda .
ı am hero adlı seinen manga var ilk 3 bölümü çok beğendim
birde ingilizcen varsa güzel olduğunu tahmin ettiğim bir seri var
okuyamadım ne yazıkki bad company GTO serisinden tanıdığımız Onizuka-sensei nin gençliğini anlatıyormuş inşallah bi çeviri grubu çevirir 
Carneval , Noblesse , Blood Lad , Strobe Edge , Tower Of God…
Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Belki hepsi aradığın türde değil ama sağlam mangalar/manhwalar.
Türkçesi henüz çevrilmemiş ama “Jormungand” mangasını okuyabilirsin. Ben bi solukta okudum, gayet güzel, tavsiye ederim.
Skip Beat tavsiye ederim animeside var mangası halen devam etmekte 
Pek aksiyonu yok ama Nisekoi güzeldir ve kesinlikle ROSARİO VAMPİRE A BAK SAKIN KAÇIRMA 2 sezon zaten suan 2 si sezon devam ediyor ecchi problem olmaz diosan To Love-ru, To Love-ru Darkness var Kissxsis de var ama Agır ecchidir bunlar
uzun soluklo bir şey istersende Katekyo Hitman Reborna girebilirsin animesi biteli oldu bayağı ama mangası devam etti ondan sonra bayağı gerçi oda bitti geçenlerde
7
Sesler
6
Cevaplar