AniSekai Fansub
Forumlar › Genel Sohbet › One Piece’de en çok duygulanginiz sahne
Zorpnun miwhawk a yenildikden sonra luffye dedikleri baya etkilemişti beni. Bundan sonra birdaha yenilmek yok sana söz veriyoru. Bunun ile ilgili bir sorunun varmı Korsanlar Kralı.
Benim Marineford savaşı ve bitişinin ardından gelişen olaylar ve Robinin yaşamak istiyorum diyerek ağlaması etkilemişti.
merry nin cp9 geldigi bölümler de çok güzeldi.
Tabii ki de bu sahne ya müthiş etkilemişti beni.
Tabii ki de bu sahne ya müthiş etkilemişti beni ilerleyen günlerde türkçe altyazılısınıda koyacağım…
abi burası bam başkaydı
Kuma ile savaşta Luffy nakamalarını tek tek kaybederken çok duygulanmıştım. Luffy üzüntüden yerde çırpınması :a14:
Chopper’ın geçmişi, dövüldükten sonra elinde mantarla gelmesi, luffynin bağırıp chopperın agladığı sahne ve Ace desem yeter mi :a9:
İyi yapılmış amvleri izleyince duygu patlaması yaşıyorum
fakat seriyi izlerken herhalde bi whitebeard ın birde ace in ölümünde duygulanmışımdır .
en duygusal sahne bana göre going merry yanarken olan sahneydi…
en duygusal sahnelerden biriside naminin water 7 da robin götürüldükten sonra iki bina arasına sıkısmıs olan luffy e kosup söylediği şeyler… robinin bizim için yalan söylediğin söylemesiyle luffy nin irkilmesi…
Ace ve Wb’nin ölümü en duygulandığım sahneydi ama şu Luffy vs Usopp’un sonları da beni etkilemişti.
ace :a14:
kuma vs hasıp şapkalarda kötüydü ya
Tabii ki de bu sahne ya müthiş etkilemişti beni.
gerçekten etkilendiğim çok sahne vardır ama bu aralarında 1.si sana kesinlikle katılıyorum
10
Sesler
12
Cevaplar