AniSekai Fansub
Forumlar › Tamamlanmış AniSekai Fansub Anime Çalışmaları › Onii-chan dakedo Ai sae Areba Kankeinai yo ne! [12/12] [AniSekai Fansub]
| Orijinal Adı | Oniichan dakedo Ai sae Areba Kankeinai yo ne! |
|---|---|
| İngilizce Adı | OniAi |
| Japonca Adı | お兄ちゃんだけど愛さえあれば関係ないよねっ |
| Diğer Adları | As Long as There's Love, It Doesn't Matter If He Is My Brother, Right? |
| Tür / Kaynak | TV / Light novel |
| Bölüm / Süre | 12 (24 min per ep) |
| Durum | Finished Airing |
| Yayınlanıyor mu? | Hayır |
| Yayın Tarihi | Oct 5, 2012 to Dec 21, 2012 |
| Sezon / Yayın Günü | Fall 2012 / Fridays at 23:00 (JST) |
| Stüdyolar | SILVER LINK. |
| Yapımcılar | Lantis, Media Factory, AT-X, DAX Production, Cospa, Sony Music Communications |
| Lisansörler | Funimation |
| Yaş Sınırı | R+ - Mild Nudity |
| Türler / Temalar | Comedy, Romance, Ecchi, Harem, School |
| MAL Onayı | Evet |
| MyAnimeList URL | Sayfaya Git |
After their parents' deaths, brother and sister Akito and Akiko Himenokouji were forced to live with separate families for six years. But now they have finally reunited and begin to live together. It quickly becomes apparent that Akiko harbors romantic feelings for her brother; however, Akito only sees her as a sibling.
When three more girls—Anastasia Nasuhara, Arashi Nikaidou, and Ginbei Haruomi Sawatari—move into their apartment, Akiko's hopes of living alone with her brother vanish. Moreover, these girls also like Akito in one way or another, making it even more difficult for Akiko to gain her brother's undivided attention. As the girls fight over who should take care of Akito, they display various eroticisms that may be a little too much for a normal man to handle.
[Written by MAL Rewrite]

Çevirmen: Yuripp3
Editör & Encoder: Suguhara
Karaoker: Deat H Note.
– Linkler (ikona tıklayın) –
Klasör şifresi: www.AniSekai.com
teşekkürler elinize sağlık
bu projeyi 7. bölüme kadar vermiştiniz ben mi yanlış hatırlıyorum acaba. şuan kendi bilgisayarımda olmadığımdan arşive de bakamadım ama indirdiğimi hatırlıyorum
neyse yine de teşekkürler 8. bölüme en kısa zamanda yetişmek dileğiyle 
aynen bende 7. bölüme kadar burdan izlemiştim. bu yeni gelenlerde bir fark varmı yoksa aynılarımı ?
Arkadaşlar zaten 7. bölüme kadar paylaşılmamışmıydı bu. Ne olduda şimdi baştan başlanmış gibi yapıyorsunuz, bendeki 7 bölümü kim yaptı o zaman . Bu işte bir terslik var, bide 2. bölümle başlanmış 
Deat H. Note sen bi uyarı koymayınca bşzde noluyruza gittik direk. Karaoke ile ilgili nedenden dolayı yanılmıyorsam. Ama bu yüklediğin yer açılmıyo nedense . Yoksa sorun sadece bendemi acaba?
Yeni bölümde emeği geçen herkese teşekkürler.
167
Sesler
178
Cevaplar