AniSekai Fansub
Forumlar › Tamamlanmış AniSekai Fansub Anime Çalışmaları › Photokano (13/13) [AniSekai Fansub]
1. bölüm için teşekkürler
:a50: :a50: :a50:
işte bu be sonunda merakla beklenen seri başladı şimdiden herkese Allah kolaylık versin diyorum ve ilk bölüme girişiyorum

1. Bölüm icin cok tesekkür ederim
1. bölümü izlemedim indiricem simdi ancak nedense bu seride ilk 3 bölüm pek bir beklentim yok 
teşekkürler elinize sağlık
Düzeltme: Openingde çevrilmemiş bir kısım var. Çevirisi “Açıklığı kısıp, başlattım” olacak. Sonraki bölümde böyle bir hata olmayacak.
Aslında bunu çevirmiştim fakat karaoke’de bir karışıklık olmuş sanırım. Çok da önemli değil hani.
Mangasından biraz daha farklı olucak sanırım. Fotograf kulübü baskanı mangasından cok sık olmasada ara sıra geciyordu burda önemsiz bir karakter olucak sanırım degisiklikler olurda sonu belli bence 
Eline sağlık burak inşallah mangası gibi güzel bi seridir.
Mangasında Fotoğraf kulübüne katılıyordu. Animede Fotoğrafcılık kulübüne katıldı Sapıkca fotograflar cekicek ve yayınlıyacaksa is degisir hocam aman konudan yoldan sapmasınlarda sonu güzel bitsin yeterMangasından biraz daha farklı olucak sanırım. Fotograf kulübü baskanı mangasından cok sık olmasada ara sıra geciyordu burda önemsiz bir karakter olucak sanırım degisiklikler olurda sonu belli bence
Manganın takipçileri hemen farkediyor değişiklikleri 
Doğru diyorsun. Farklılıklar olsa da sonu aynı olacaktır muhtemelen. Yalnız ben çevirirken sanki daha önceden çevirdiğim şeyleri tekrar çeviriyormuşum gibi hissettim. Olacakları biliyorum, bu kötü oluyor. :a39: :a39:
Mangasında Fotoğraf kulübüne katılıyordu. Animede Fotoğrafcılık kulübüne katıldı Sapıkca fotograflar cekicek ve yayınlıyacaksa is degisir hocam aman konudan yoldan sapmasınlarda sonu güzel bitsin yeterMangasından biraz daha farklı olucak sanırım. Fotograf kulübü baskanı mangasından cok sık olmasada ara sıra geciyordu burda önemsiz bir karakter olucak sanırım degisiklikler olurda sonu belli bence
Manganın takipçileri hemen farkediyor değişiklikleri
Doğru diyorsun. Farklılıklar olsa da sonu aynı olacaktır muhtemelen. Yalnız ben çevirirken sanki daha önceden çevirdiğim şeyleri tekrar çeviriyormuşum gibi hissettim. Olacakları biliyorum, bu kötü oluyor. :a39: :a39:
Aynen ya bazı sahnelerde kelimesi kelimesine ve hareketleri herseyi aynıydı
ama o kadarı normal ya zaten manga ile animenin mutlaka az veya cok baglantısı olması lazım
ama bazı degisiklikler demeyimde tersliklere gıcık oldum özellikle su kulüp isine 
Waaaay! Waaay! BuDu Kardeşimin Mangası Anime olmuş! Amanda aman! 
Tebrikler Kardeşim! zorlaya zorlaya anime yaptın ya bu güzel mangayı! Bravo Diyorum sana! 
Ellerinize emeklerinize sağlık! Hepinizin! Yeni Serimiz Hayırlı olsun! Allah tamamlamayı nasip etsin! Tekrar Tebrikler ve ilk bölüm içinde ayrıca Teşekkürler!
şu kapaktaki kız o kadar tatlı ki galiba sırf onun için izliycem 
emeği geçenlerin eline sağlık, indiriyorum ilk bölümü ^^
89
Sesler
154
Cevaplar