AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

Resident Evil Damnation 3D (Türkçe Dublaj)

Forumlar Uzakdoğu Dizi & Film Live Action Resident Evil Damnation 3D (Türkçe Dublaj)

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Yazar
    Yazılar
  • Resident_Evil_Damnation_cover_-_final.jpg 
    Yapım:2012 – Japonya,

Tür:Animasyon,  Aksiyon,  Korku,

Süre:100 dakika

Yönetmen:Makoto Kamiya

Tanıtım
    Capcom serinin oyunlarına daha uygun olan CGI filmlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak 2008 yılında Resident Evil: Degeneration ile karşılaşmış ve ikinci oyun sonrasında Leon ile Claire’i tekrar bir arada izlemiştik. Capcom bugün yaptığı açıklama ile yeni bir CGI film projesini daha duyurdu.Degeneration’dan sonraki konuları anlatacak olan filmin adı ise Resident Evil: Damnation olacak. 2012 yılında Japonya’da çıkacak olan filmde gene Leon S. Kennedy’i ana karakter olarak göreceğiz. TGS 2010’da yeni bilgilerine kavuşmayı umduğumuz film ayrıca 3D olarak çıkacak.

:dwn:
    Bu linki görmek için konuya yorum yapmalısınız.
    Bu linki görmek için konuya yorum yapmalısınız.
    :fsw: :rs:

Online:
    :vsla:

Serinin tüm filmlerini izledim ve kesinlikle izlenmesi gereken bir film :)

Serideki animeleri de filmleri sevip izlediğimden bende tavsiye ederim. Yanlış bilmiyorsam 2. anime filmi bu, ilkini de yayınlarsanız güzel olur. Emeği geçenlere teşekkürler.

Serideki animeleri de filmleri sevip izlediğimden bende tavsiye ederim. Yanlış bilmiyorsam 2. anime filmi bu, ilkini de yayınlarsanız güzel olur. Emeği geçenlere teşekkürler.

Bulursam onuda ekliyeceğim.

Paylaşım icin tesekkür ederim :)

Yamon

@yamon

Katılımcı

resident evil ın anime olduğunu bilmiyordum yorumları okuyunca öğrendim ;D ;D :a39: :a39: :a39: genede paylaşım için teşekkürler kaptan ;) :a50: :a50: :a50:

ben filmlerini izlemiştim ama animesini ilk defa görüyorum teşekkürler

6

Sesler

6

Cevaplar

7 yazı görüntüleniyor - 1 ile 7 arası (toplam 7)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.