AniSekai Fansub
Forumlar › Tamamlanmış AniSekai Fansub Anime Çalışmaları › Sankarea [12/12] (AniSekai Fansub)
| Orijinal Adı | Sankarea |
|---|---|
| İngilizce Adı | Sankarea: Undying Love |
| Japonca Adı | さんかれあ |
| Diğer Adları | - |
| Tür / Kaynak | TV / Manga |
| Bölüm / Süre | 12 (24 min per ep) |
| Durum | Finished Airing |
| Yayınlanıyor mu? | Hayır |
| Yayın Tarihi | Apr 6, 2012 to Jun 29, 2012 |
| Sezon / Yayın Günü | Spring 2012 / Fridays at 01:55 (JST) |
| Stüdyolar | Studio Deen |
| Yapımcılar | Lantis, Pony Canyon, TBS, Kodansha, BS-TBS |
| Lisansörler | Funimation |
| Yaş Sınırı | R+ - Mild Nudity |
| Türler / Temalar | Comedy, Horror, Romance, Supernatural, Ecchi, Love Polygon |
| Hedef Kitle | Shounen |
| MAL Onayı | Evet |
| MyAnimeList URL | Sayfaya Git |
Ever since he was a child, zombie-obsessed Chihiro Furuya has wanted an undead girlfriend. Soon enough, his love for all things zombie comes in handy when his cat Baabu gets run over, prompting Chihiro to try to make a resurrection potion and bring him back to life. During his endeavor, he sees a rich girl named Rea Sanka yelling into an old well every day about her oppressive life. After meeting and bonding with her, Chihiro is convinced by Rea to persevere in saving Baabu. Eventually, he succeeds with the help of the poisonous hydrangea flowers from Rea's family garden.
Unaware of the potion's success and seeking to escape the burdens of her life, Rea drinks the resurrection potion, mistakenly thinking she will die. Though it doesn't kill her, the effects still linger and her death from a fatal accident causes her to be reborn as a zombie. With help from Chihiro, Rea strives to adjust to her new—albeit undead—life.
For a boy wanting a zombie girlfriend, this situation would seem like a dream come true. But in Sankarea, Chihiro's life becomes stranger than usual as he deals with Rea's odd new cravings and the unforeseen consequences of her transformation.
[Written by MAL Rewrite]
The initial English DVD and Blu-Ray releases were edited for content, but customers were allowed to exchange it for an uncensored version later on.

Çevirmen: ThePrestige & hith4t
Karaoker: DirtyDragon
Editör & Encoder: Kimisfans
– Linkler (ikona tıklayın) –
Klasör şifresi: www.AniSekai.com
sabırsızlıkla beklıyorum güzel bir animeye benzıyor 
mangasını okumustum çok değişik bi konusu var mangasını güzel bulmuştum aynı tadı animedede alırız inş. yeni seri hayırlı olsun
Mangasını takip ettiğim serielrin bir bir animeye uyarlandığını görmek keyif verici.ama ne varki mangasını okudugumdan animesini izlemek içimden gelmiyor.Sayenizde bu tuhaf serinin türk izleyicilerler buluşması güzel olacak.Fazla zombili anime yok zaten.High School Of the dead’ten başka zombi ve ecchiyi harmalayan bir diğer yapım dersek yalan olmaz.
Yeni trailer eklendi
emegi gecen arkadaslarıma tesekkurler indirip bi izlicem 
Emeğinize sağlık.. İlk kez güncel bir anime izlicem.. 2.bölümü merakla bekliyorum..
elinize sağlık ilk bölümü hemen indiriyorum
ilk bölüm için teşekkürler
Çevirinizde pek çok yanlış çeviri ve imla hatası var. Karaokeyi de direk SFW’den almışsınız. Çevirilerinizi yayınlamadan önce İngilizcesi iyi olan birine kontrol ettirseniz iyi olur.
KmE isimli arkadaşım, ilk olarak mağdem böyle bir yorum yapma isteğiniz oluşuyor peki neden fake bir üyelik alıp da böyle bir şey yazma gereksinimini duyuyorsunuz hiç anlamış değilim. İkincisi de karaokeyi tabi ki de başka bir kaynaktan yapıştıracağız ne bekliyordunuz sözlerini kendimizin mi yapacağını? Bunu hangi tr fansub gurubu yapmıyor ki? Effectlendirme konusunda diyorsanız daha karaokeyi elden geçirmedim ondan şimdilik öyle bıraktık. Üçüncüsü de çeviride yanlışlık varsa ki hiç sanmıyorum yanlış olarak düşündüğünüz yerleri bize söyleyin ki ona göre kontrol edelim. Fakat fake üyelik açıp yorum yapan birinin söylediğini hak vereceksiniz ki fazla aldırmayız.
244
Sesler
295
Cevaplar