AniSekai Fansub
Forumlar › Tamamlanmış AniSekai Fansub Anime Çalışmaları › Sekirei: Pure Engagement Episode 0 [AniSekai Fansub]
| Orijinal Adı | Sekirei: Pure Engagement Episode 0 |
|---|---|
| İngilizce Adı | - |
| Japonca Adı | セキレイ~Pure Engagement~第零羽 |
| Diğer Adları | Sekirei: Pure Engagement Episode 0, Sekirei 2 Special, Kanwanidai (Sekirei Shindan/Sekirei Yoka) |
| Tür / Kaynak | Special / Manga |
| Bölüm / Süre | 1 (28 min) |
| Durum | Finished Airing |
| Yayınlanıyor mu? | Hayır |
| Yayın Tarihi | Aug 25, 2010 |
| Sezon / Yayın Günü | / - |
| Stüdyolar | Seven Arcs |
| Yapımcılar | Aniplex, Movic |
| Lisansörler | Funimation |
| Yaş Sınırı | R+ - Mild Nudity |
| Türler / Temalar | Comedy, Ecchi, Harem |
| Hedef Kitle | Seinen |
| MAL Onayı | Evet |
| MyAnimeList URL | Sayfaya Git |
Episode 0, consisting of two subepisodes: "Sekirei Shindan" (鶺鴒診断) and "Sekirei Yoka" (鶺鴒余暇), of Sekirei: Pure Engagement included on the first DVD/BD volume.
Çevirmen: –
Redakter: –
Editör & Karaoker & Encoder: –
– Linkler (ikona tıklayın) –
Klasör şifresi: www.AniSekai.com
teşekkürler indiriyorum hemen
teşekkürler nasıl bi anime türü komedi fln mı izleyen var mı
Daha izlemedim ama türü yazıyor arkadaşım
Tür:Aksiyon, Ecchi, Komedi, Harem
Bu arada emeğine sağlık Holyghost…
Sevdiğim bi animeydi şimdi ova sını indiriyorum merak içindeyim eminim güzeldir…
teşekkürler…
Acaba serinin 3.sezonu hakkında bilgisi olan varmı?(Elbette şuan için 3.sezondan bahsetmem saçma çünkü ortada projesi ile alakalı bilgi bile yok tabi benim bildiğim) Ancak yide eğer bi bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. :a8:
Acaba serinin 3.sezonu hakkında bilgisi olan varmı?(Elbette şuan için 3.sezondan bahsetmem saçma çünkü ortada projesi ile alakalı bilgi bile yok tabi benim bildiğim) Ancak yide eğer bi bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. :a8:
Arkadasım kaynak ne kadar güvenilir bilemem ancak bir fansub sitesinde anime haberler bölümünde denk gelmistim. 3. Sezon olucak diye Ve 2. sezonun sonundada bizi takip etmeye devam edin yazıyordu belki gelebilir
Güzel bir anime gelmesini isteriz.
teşekkürler
Elinize sağlık
elinize sağlık
teşekkürler..
Teşekkür ederim.
teşekkürler
72
Sesler
72
Cevaplar