Jump to content

Bunlara Uygun Anime Önerisi Olan

kerem91

Öne Çıkarılan Mesaj

var mı? .s

Faviconhttps://imgim.com/tamamlanm%C4%B1%C5%9F.jpg-kırmızı ile işaretlerdiklerim izlemiş oldularım :D

Faviconhttps://imgim.com/tamamlanm%C4%B1%C5%9Fpart2.jpg

Faviconhttps://imgim.com/yar%C4%B1mseriler.jpg

bunlara ek olarak black rock shooter'ı indiriyorum şu an. bi de fate/zero I-II yi aradım da bulamadım :'( başlıklar var da bütün sitelerde hepsi kırık .s  :a9:

edit; myanimelistimi vermemişim  :a13:

https://myanimelist.net/animelist/kerem91

edit2; fate/zero bi de fate stay,fate stay night var bunlar bağlı mı birbirine  :a17: hangisini izlemeli  :-\

Asu No Yoichi!

Clannad

Clannad: After Story

Code Geass: Hangyaku no Lelouch

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Gantz

Gantz 2nd Stage

Guilty Crown

Princess Lover!

Ranma ½ (Tr fansub var mı diye açıkcası hiç bilgim yok)

Rosario to Vampire

Rosario to Vampire Capu2

Sora no Otoshimono

Sora no Otoshimono: Forte

Steins;Gate

Listeden anlaşıldığı kadarıyla Ecchi ağırlıklı izlemişsin bende ona göre aklıma gelen ve listende olmayan Ecchileri koyayım dedim. Tabi aralarda yine Ecchi olmayıpta birbirinden güzel serilerde koydum :) . Şu anda sabahın köründe aklıma gelen bunlar  :a39:

bu linki ben de görmüştüm ama filefactory cookie leri beceremediğim için alamamıştım .s accel world'u 3 günde aldım :o yoksa zaten bunlardan başka çeviren yok diye biliyorum .s

Asu No Yoichi!

Clannad

Clannad: After Story

Code Geass: Hangyaku no Lelouch

Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

Gantz

Gantz 2nd Stage

Guilty Crown

Princess Lover!

Ranma ½ (Tr fansub var mı diye açıkcası hiç bilgim yok)

Rosario to Vampire

Rosario to Vampire Capu2

Sora no Otoshimono

Sora no Otoshimono: Forte

Steins;Gate

Listeden anlaşıldığı kadarıyla Ecchi ağırlıklı izlemişsin bende ona göre aklıma gelen ve listende olmayan Ecchileri koyayım dedim. Tabi aralarda yine Ecchi olmayıpta birbirinden güzel serilerde koydum :) . Şu anda sabahın köründe aklıma gelen bunlar  :a39:

çok doğru bir tespit adminim  :a39: myanimelist linkimi vermeyi unutmuşum  :a3:

clannad plan to watch kısmında listemde ama nedense şüpheliyim indirme konusunda  :-[

code geass'ı ise animesue 720p encode ediyordu ilk sezonu onu bekliyorum .s 12 bölüm vermişler ama uzun sürecek anlaşılan .s

gantz'ı almıştım listeme ama afişini beğenmedim diye bıraktım tekrar  :a9:

fullmetal alchemist: brotherhood-bunun da 2 sezonu var heralde hatta bu 2.sezon diye biliyorum ama neden herkes "ötekini değil bunu izle" diyor birbirine .s birbirinin devamı değil mi bunlar  :a17:

princess lover! ecchi idi heralde ismini görmüşlüğüm var  :a39:

steins;gate'i de gördüm hatta ilk 40ta olması lazım myanimelistte .s

rosario to vampire sanırsam vampirli  ;D zaten "Dance In The Vampire Bund"u görünce vampiri sevdiğimi düşünmüşüsünüzdür :D gerçi daha 2 gün önce edindim :P

One Piece  :a50:

bunu bulsam alıcam da bulamıyorum  :a54: :a14: :a51: :a9: :a49:

Rosario +Vampire ın animeyi sallayın. Direk 0 dan mangasına başlayın. Hem çizim kalitesi hem de ecchi dozuyla mangası 10 numara. Benim favori ecchi serilerinden manga bazında. Üstelik anime yarım kalıyor.Animenin bittiği yerde mangada asıl bomba kısımlar başlıyor. Ana karakterin ne kadar coşup (aono tsukune den bahsediyorum) neler yapabileceğini görmek oldukça zevkli

Rosario +Vampire ın animeyi sallayın. Direk 0 dan mangasına başlayın. Hem çizim kalitesi hem de ecchi dozuyla mangası 10 numara. Benim favori ecchi serilerinden manga bazında. Üstelik anime yarım kalıyor.Animenin bittiği yerde mangada asıl bomba kısımlar başlıyor. Ana karakterin ne kadar coşup (aono tsukune den bahsediyorum) neler yapabileceğini görmek oldukça zevkli

ben manga sevmiyorum kardeş  :D ya da çok okumadığımdan olabilir .s bi tek deadman wonderland'ın mangasını takip ediyorum .s

yani şimdi animeye uyarlarken sansür koydular mı diyosun .s :a6: :a14: :a54: :a3:

çok doğru bir tespit adminim  :a39: myanimelist linkimi vermeyi unutmuşum  :a3:

clannad plan to watch kısmında listemde ama nedense şüpheliyim indirme konusunda  :-[

code geass'ı ise animesue 720p encode ediyordu ilk sezonu onu bekliyorum .s 12 bölüm vermişler ama uzun sürecek anlaşılan .s

gantz'ı almıştım listeme ama afişini beğenmedim diye bıraktım tekrar  :a9:

fullmetal alchemist: brotherhood-bunun da 2 sezonu var heralde hatta bu 2.sezon diye biliyorum ama neden herkes "ötekini değil bunu izle" diyor birbirine .s birbirinin devamı değil mi bunlar  :a17:

princess lover! ecchi idi heralde ismini görmüşlüğüm var  :a39:

steins;gate'i de gördüm hatta ilk 40ta olması lazım myanimelistte .s

rosario to vampire sanırsam vampirli  ;D zaten "Dance In The Vampire Bund"u görünce vampiri sevdiğimi düşünmüşüsünüzdür :D gerçi daha 2 gün önce edindim :P

Birkaç sorun varmış onları cevaplayıp şüphelerini gidereyim :)

Clannad;

İlk sezonu daha fazla karakter tanıtımı üzerine. Asıl olay 2. sezonda yani After Life da. Komedi,Romantik,Dram türünde anime. 2. sezonda ama Dram ağırlıkta uyarayım :). Şöyle söyleyeyim Angel Beats! in son bölümündeki dram halt yemiş bu animenin karşısında :D

Gantz;

Aksiyon,Dram,Ecchi (fazla değil birkaç sahne). Kessinlikle unutmayacağın animeler arasına gireceğinden emin ol :) .

Full Metal Alchemist: Brotherhood;

Evet bu serinin 2 sezonu var hatta 3 de olabilir neyse. Serilerin birbiri ile alakası yok. Her bir seride başka bir hikaye. Yani "Bir önceki seride ne olduysa unut burada yeni bir hikaye var" bazında bir anime. Kessinlikle izlemen gerek bir anime.

Princess Lover!;

Ecchi :D

Steins;Gate;

Bir bilim adamın zaman makinasını keşfetmenin hikayesini anlatıyor diyeyim özetle. Bu da izlenmesi gereken animeler arasında diye düşünüyorum.

Rosario to Vampire;

Sadece Vampir değil bütün canavarlar var burda:) . Eleman yanlışlıkla Canavarlarla dolu bir okula yollanıyor. Orada türlü türlü olaylarla karşılaşıyor.

Anlatımlar bu kadar umarım açıklayıcı bilgiler edinmişsindir. İyi seyirler ve iyi forumlar dilerim.

Benim myanimelist'im yok ama BU VAR!!  :a57:

Faviconhttps://www.turkanime.tv/kullanici/BoneMeal

tamı tamına "160" seri işsizlik diz boyu !!  :a35:

Baya bi işsizlik olmuş bu.Ne demek la 160 seri.Hepsi bittiğinde verdiğin tepki şu olsa gerek 

"Sonunda" :a45: :a39: :a39:

herif yememiş içmemiş anime izlemiş ya la :a50:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...