Jump to content

Öne Çıkarılan Mesaj

2vsniv7.png

[move][shadow=red,left]Chu sunar![/shadow][/move]

Eveeet! Her şeysi bana ait bir web çizgi romanı olan Threed ile karşınızdayım!

Aslında daha tam başlamış değilim. Ama iyi bişiy yapcağıma eminim.

Adı:Threed

Türü:Komedi, Doğaüstü, Macera

Konusu:

Bir gün, Daisuke, Muhammed ve Aki koşu yarışı yaparken Daisuke bir ağaca çarpar ve yere düşer. Muhammed ve Aki Daisuke'nin yanına gelir. İlk önce Daisuke'nin ölüye benzediğini düşünürler. Ama bir ağaca çarpma ile bunun olamayacağını düşünerek uyanması için bağırırlar. Ama sonunda Daisuke'nin öldüğünü anlarlar. Sonunda onu ufak, ürkütücü bir yere gömerler. Ondan sonra içi dayanmayan Aki fenalık geçirir ve ölür. Muhammed'e ise  Daisuke ve Aki'nin ruhlarının rehberliğinde onları geri döndürmek düşer.

FaviconInkblazers linki

FaviconSmackjeeves linki

Linki yukarda dilediğinizce okuyun. Ancak sorunu şu ki sitenin türkçe desteği olmadığı için çizgi roman İngilizce...  Ama boş vaktimde düzenleyip türkçe olarak aşağıya indirme linklerini koyacağım. Bu arada dosyaları .zip dosyası olarak indirin.

------------------------------------------------------

Favicon

- Gizli İçerik -
İçeriği görebilmek için üye olunuz, üye iseniz giriş yapınız.

• Admin

Konusu:

Bir gün, Daisuke, Muhammed ve Aki koşu yarışı yaparken Daisuke bir ağaca çarpar ve yere düşer. Muhammed ve Aki Daisuke'nin yanına gelir. İlk önce Daisuke'nin ölüye benzediğini düşünürler. Ama bir ağaca çarpma ile bunun olamayacağını düşünerek uyanması için bağırırlar. Ama sonunda Daisuke'nin öldüğünü anlarlar. Sonunda onu ufak, ürkütücü bir yere gömerler. Ondan sonra içi dayanmayan Aki fenalık geçirir ve ölür. Muhammed'e ise  Daisuke ve Aki'nin ruhlarının rehberliğinde onları geri döndürmek düşer.

FaviconThreed link

Linki yukarda dilediğinizce okuyun. Ama sorunu şu ki sitenin türkçe desteği olmadığı için çizgi roman İngilizce... Bu yüzden çevirmenlerimize iş düşüyor  :)

İnceledim ve okumaya değer. Boş vaktimde reklamını yapayım manganın. ^^

Konusu:

FaviconThreed link

Linki yukarda dilediğinizce okuyun. Ama sorunu şu ki sitenin türkçe desteği olmadığı için çizgi roman İngilizce... Bu yüzden çevirmenlerimize iş düşüyor  :)

İnceledim ve okumaya değer. Boş vaktimde reklamını yapayım manganın. ^^

Teşekkürler :) Ama bu çizgi romana başlamadan yeni bir çizim programı bulmam lazım. Bu yüzden internet tasarımıyla dikkat çeksin diye smackjeeves linkinide eklicem .. birde bir yanlışın var benim çizimlerim manga kalitesinden düşük. Chibi olmaya bile zor yetişir...  :40:

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...