Jump to content

İlkbaharın enleri

PufpufTavsan

Öne Çıkarılan Mesaj

Sabah sabah canım sıkıldı ben de böyle bi konu açıyım dedim  :a39: Neyse konu başlıkta dediğim gibi bu ilkbaharda sizin enleriniz neler :D Ben kendiminkiler ile başlıyorum;

Toplamda bu sezon en beğendiğim anime: Ishuukan Friends

En şirin karakter: Kaori Fujimiya (Ishuukan Friends)

En ilgi çekici konu: Mekaku City Actors

İnsanların en acımasız olduğu anime: Black Bullet

En iyi devam animesi: Date A Live II

Karakterlerin en çok ölme riski olan: Gokukoku no Brynhildr

En iyi opening şarkısı: Hitsugi no Chaika

En fazla beyin yoran: No Game No Life

Duyguları en çok sarsan: Selector Infected Wixoss

Benim enlerim şimdilik bu kadar siz de kendinizinkini aklınıza geldikçe ekleyin  :a8:

Mekaku City Actors ilgimi çeken en çok budur herhalde değişik bir kurgusu var

Mahouka Koukou no Rettousei desen biraz opening filan sao çakmasıydı  konusu yavaş ilerlemese daha güzel olabilirdi

Ishuukan Friends desen en başta biraz ilgimi çekmişti 7 bölüm izledim ama sonradan sıkmaya mı başladı diyeyim öyle bir şeyler oldu  evimde netim olsa izlerdim :)

No Game No Life desen saten neyin ne olduğu zor anlarlar çoğu insan :)

Gokukoku no Brynhildr desen dediğn gibi ölecei ölmeyeceği belli olmuyo

bokura wa minna kawaisou saten favori komedi serilerimden :) ah Kawai-senpai

Black bullet serisi kısa olmasa daha güzel olabilirdi endingini seviyorum müzik olarak onunda

akuma no riddle shoujo-ai diye işlemeyecektim ama falza durum yok öyle güzel seri bi öldüremediler harukayı :)

hiakyuu desen güzel spor anmesi

Ft başladı saten güzel yerde bitmişti çabucak animede görmeyi beklediğim sahneler çok :)

M3: Sono Kuroki Hagane hoşuma gitmedi 2-3 bölüm bıraktım

Ryuugajou Nanana no Maizoukin zaman geçirmelik

Sidonia no Kishi 2 favori animem fakat kısa sürecek normalde hiç sevmem uzay animesini ama ilgimi çekti

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...