Jump to content

Sanat Kulübü Projesi

Öne Çıkarılan Mesaj

Okulumuzun kulüpleri çok dandik ve hiçbir şey yapılmıyor. (spor kulübündeyim futbolu çok sevmeme rağmen hoca oynatmıyo siz düşünün artık :a22: ) Ben de kendimin başkan olacağı bir "Sanat Kulübü" açmayı planlıyorum. Kulüp saatinde boş bir sınıfta toplanacağız. Hatta bu işi uzatırsam tüm şehir için açabilirim bu kulübü. Her neyse ben bu kulüpte ilk önce animeyi ve türlerini felan açıklamayı,sonra da sanat kulübünün kendi mangasını yapmış olması için uğraşacağım. (ya da çeşitli diğer etkinlikler) Uğraşsam bu kulübü açmak benim için zor olmayacak çünkü müdür yardımcısı komşumuz ve kızı en iyi arkadaşlarımdan. (böyle işlere genelde müdür yardımcısı bakıyor) :a15: Sizce bu için peşini bırakmamalımıyım,tutarmı bu fikir,iyi mi? Ve daha farklı ne gibi şeyler yapabilirim kulüp üyeleriyle birlikte?

Hoş bir fikir Rinkutakume-kun ama kulübü tüm şehir için açmak pek iyi bir fikir gibi değil... Pekii senin gibi düşünen arkadaşların varmı ? ve animeye ilgi duyan yada manga çizebilecek bir arkadaş grubun,en azından seni bu konuda desteklemeleri için...?

Evet birkaç arkadaşım var ve diğer sınıftan da yetenekliler var. Anime,manga falan bilmeyenlerede açıklarız izletiriz çok zor değil :D Ve tüm şehir konusu aklıma şu yönden geldi. Şehirde bizim okuldakilerden başka otakular yada iyi manga çizenler falan olabilir diye düşünmüştüm ama evet biraz büyük bir fikir olmuş :D Ve belirttiğim gibi destekleyenlerden biri de m. yardımcısının kızı :D Bu fikri de ilk ona söyledim zaten :D

Bu işin peşini bırakmamalısın ;) Umudunu kaybetme ki güzel bir proje... Başarılı olma ihtimalin klübüne ve senin klüp üyelerinin çalışma azmine bağlı.Bir ara görüşelim. İyi Forumlar.

Teşekkür ederim kesinlikle bırakmayacağım :)

Çok güzel bir düşünce olmuş. ^^ Hem sevdiğiniz aktiviteyi yapacaksınız hemde diğerleri de bundn aydalanacak.Bırakmayın derim.Önce küçük topluluklarla başlayın,giderek büyür ve yayılırsınız. Sanat çok geniş bir alan bu yuzdende şanslısınız. Herkes mutlaka kendinden bişey bulacaktır.

Arigatou gozaimasu ^^

Öyleyse sanat kulübü projesini bir kaç arkadaşınla birlikte canlandırmayı denemelisin Rinkutakume-kun,tabii onlarında fikrini sorduktan sonra . Önce kulübünüzün temelini atarsınız ve daha sonra diğer sınıftaki yetenekli dediğin öğrencileri davet edersin ve sanırım onlarla samimi değilsin doğrumu? Belli mi olur belkide zamanla katılmak isteyenler olur he ;) (Şehir konusu olmayacak birşey değil elbette ama acele edilmemeli onun için değilmi,hem kimin ne niyetle katılacağınıda bilemezsin yani biraz riskli gibi :) iyi bir dost grubuyla başlamak en iyisi...)

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...