Jump to content

Oi Oi Minna!

JekyllsHyde

Öne Çıkarılan Mesaj

Herkese merhaba,adım Meriç,17 yaşındayım,Çevirmen olarak aranıza katıldım,Cenk'in eski tayfasındanım o yüzden şahsen siteye pek yabancı değilim ama site artık bana yabancı sanırım :D Neyse şimdilik böyle... Umarım herkesle iyi geçiniriz :) 

*Ao Haru Ride'ın çevirisini geri geldiğim gibi elime veren Cenk'e de buradan selam olsun.*

*Dişiyim arkadaşlar adıma aldanmayın :D*

Hoş geldin Meriç-san,sürekli değişen Anisekainin sana yabancı olması geçici bir durum değilmi,aslında yabancı olması daha iyi en azından yeni bir başlangıç yaparsın he :) Dişilerin kendinden dişi diye bahsetmesi hoşlarına gitmez sanıyordum şaşırttın beni :D

Hoş buldum çok teşekkürler :D Evet Sekai'nin yabancı gelmesi gayet normal ve daha iyi gibi duruyor ama insan alıştığı yeri gelişmiş ve değişmiş bulunca bir tuhaf oluyor :') Tabi ki bu iyi türde bir tuhaflık. Ben yokken siteye iyi bakmışlar :34:

Normal "dişi"lerin biraz daha dışında olduğumdan olsa gerek,şahsen bu tip kelime kullanımlarını fazla önemsemiyorum :D (Şekil A'da olduğu gibi...)

Hoş geldin sefa geldin... Meriç eski tayfa olunca daha da zevkli oluyor :11: daha çok feyz alıyorum yaparken :53:

Hoş buldum :11: Yine,yeni,yeniden Cenk :11:

Evet yine,yeni,yeniden,ben :15:

Artık hep beraber :7:

Hoş geldin Meriç-san,sürekli değişen Anisekainin sana yabancı olması geçici bir durum değilmi,aslında yabancı olması daha iyi en azından yeni bir başlangıç yaparsın he :) Dişilerin kendinden dişi diye bahsetmesi hoşlarına gitmez sanıyordum şaşırttın beni :D

Hoş buldum çok teşekkürler :D Evet Sekai'nin yabancı gelmesi gayet normal ve daha iyi gibi duruyor ama insan alıştığı yeri gelişmiş ve değişmiş bulunca bir tuhaf oluyor :') Tabi ki bu iyi türde bir tuhaflık. Ben yokken siteye iyi bakmışlar :34:

Normal "dişi"lerin biraz daha dışında olduğumdan olsa gerek,şahsen bu tip kelime kullanımlarını fazla önemsemiyorum :D (Şekil A'da olduğu gibi...)

Evet siteye iyi bakıyorlar :) Önemsemediğini bilmek iyi oldu,bazen nasıl hitap edeceğini bilemiyorsun,bayan denilmesinden bile rahatsız olanlar olduğu için :) Ve umarım Anisekainin yeni haline hemen alışırsın...

Evet siteye iyi bakıyorlar :) Önemsemediğini bilmek iyi oldu,bazen nasıl hitap edeceğini bilemiyorsun,bayan denilmesinden bile rahatsız olanlar olduğu için :) Ve umarım Anisekainin yeni haline hemen alışırsın...

Bayan denmesinden de mi rahatsız olanlar var :o Aşmışlar onlar biraz. Ben de aynısını umuyorum :) Tekrardan teşekkürler ^^

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...