Jump to content

Nasıl Başlasam Ki Bilemedim

setayy

Öne Çıkarılan Mesaj

Adınız: Setenay

Yaşınız: 28

Nereden Katılıyorsunuz: ilk başlangıç samsundu ama şimdi izmir

Favori  Animeleriniz: Bir sürü var isimlerini bile unutuyorum ama sizi kırmayım 2 3 söyleyim Bleach Kuroko no basket Say i love you Fairy tail  geri kalanına burdan bakarsınız https://myanimelist.net/animelist/setayy

Sitemizi nereden duydunuz? : Vallaha ayıptır söylemesi bir anime izliyordum 2012 yılında brave 10 diye onun çevirmeni getirdi buraya beni sonrada bir anda kurucular arasına girdim bende anlamadım nasıl oldu 

Kendiniz hakkında bir kaç bilgi: Yukarda yazdıklarımdan beni az buçuk tanımış olmanız gerekiyo.r Kendimi tanıtma amacım da sırf kıskançlığımdan oldu. Baktım herkese hoşgeldin diyorsunuz banada demenizi istedim sadece. Bu arada site adminleriniz cenk ve onur ben ne yaparsam yapim dokunamazsınız çocuklar bana :D hahahaha  şu smileylerin içine niye şeytan gülüşü koymuyorsunuz ki kendimi tam ifade edemiyorum sonra ben :( 

:DHoşbulduk volkan usengeclik degil bu sırf pislik olsun diye yazdım zaten bu da yazıda belli oluyor Hem sanki senin tanıtım yazın var mı yok sende tanit kendini. Digerlerine gelince ozlediysen ara arakadasin degil mi arayip sorma kac aydan sonra bana sor yok öyle sey neyse agresiflesmeyim beni millet kızgın biri sancakkkk ?

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...