Jump to content

Schools Days Oyunun Alternatif Sonları

Öne Çıkarılan Mesaj

zamanında bunları ne izledik bunları Kerem çok severdi :) sadece bu dördünü değil daha çok izlemiştim şimdi izledim hatırladım üzüldüm Kotohana'ya hep şu Sekai ayarttı çocuğu. Çocuğun anime götürmediği kız yok.

adım anılmış :D tesadüfen gördüm :D

sen de benim kafadansın demek :D :D bizim oğlanın bir suçu yok bence sekai'nin halt etmesi. hem kotonoha'yı ayarladı,hem geçmişte setsuna'nın aklına çocuğu soktu,hem de kotonoha'nın elinden almaya çalıştı. sekai olmasaydı ortada,adam harem king olacaktı da kimse kimsenin canını yakmayacaktı :D 

bu arada,kaç vakittir oyununu indirmeye çalışıyorum ben düşün :D sırf o setsuna'yı ayartmak için :D

zamanında bunları ne izledik bunları Kerem çok severdi :) sadece bu dördünü değil daha çok izlemiştim şimdi izledim hatırladım üzüldüm Kotohana'ya hep şu Sekai ayarttı çocuğu. Çocuğun anime götürmediği kız yok.

adım anılmış :D tesadüfen gördüm :D

sen de benim kafadansın demek :D :D bizim oğlanın bir suçu yok bence sekai'nin halt etmesi. hem kotonoha'yı ayarladı,hem geçmişte setsuna'nın aklına çocuğu soktu,hem de kotonoha'nın elinden almaya çalıştı. sekai olmasaydı ortada,adam harem king olacaktı da kimse kimsenin canını yakmayacaktı :D

bu arada,kaç vakittir oyununu indirmeye çalışıyorum ben düşün :D sırf o setsuna'yı ayartmak için :D

Setuna benimde favorimde gitti yaban ellere . onun için şu summerdays'i bile izlemiştim(tam olarak izlemedim geçe geçe)

Oyunu bulursan bana dön,bende ayartayım.

• Admin

adım anılmış :D tesadüfen gördüm :D

sen de benim kafadansın demek :D :D bizim oğlanın bir suçu yok bence sekai'nin halt etmesi. hem kotonoha'yı ayarladı,hem geçmişte setsuna'nın aklına çocuğu soktu,hem de kotonoha'nın elinden almaya çalıştı. sekai olmasaydı ortada,adam harem king olacaktı da kimse kimsenin canını yakmayacaktı :D

bu arada,kaç vakittir oyununu indirmeye çalışıyorum ben düşün :D sırf o setsuna'yı ayartmak için :D

Setuna benimde favorimde gitti yaban ellere . onun için şu summerdays'i bile izlemiştim(tam olarak izlemedim geçe geçe)

@kerem91  @M312 beyler bulursanız banada dönün lan beraber ayartırız. Belki setsunanın arkadaşı vardır,onu ayarlırız. Gerçi Kerem kolay kolay beğenmez ya neyse .s

@kerem91  @M312 beyler bulursanız banada dönün lan beraber ayartırız. Belki setsunanın arkadaşı vardır,onu ayarlırız. Gerçi Kerem kolay kolay beğenmez ya neyse .s

buyrun beyler buldum :D :D

Favicon School Days HQ

yalnız beyler +18'dir,sonradan gelecek arkadaşlara uyarım olsun benden çıktı :D :D

buyrun beyler buldum :D :D

Favicon School Days HQ

yalnız beyler +18'dir,sonradan gelecek arkadaşlara uyarım olsun benden çıktı :D :D

sorun değil bakalım diyecektim bu ne lan 12 gb ne yapıyoz lan kaç senede indireyim şu oyunu önce sen dene sonra indiririm ben

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...