Jump to content

Young Black Jack (12/12) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Young Black Jack (Sonbahar 2015)

1. PG-13
  2. 12 bölüm
  3. 24 dakika
  4. Dizi

Bilgiler

1. Reyting
    7.2/36K
  2. Kaynak
    Manga
  3. Yayım tarihi
    Eki 2,2015-Ara 18,2015
  4. Durum
    Vizyondan kalktı
  5. Stüdyo
      • Tezuka Productions
  6. Yapımcı
      • TBS
      • Grooove
      • Being
  7. Lisanslayan
      • Sentai Filmworks
  8. Türler
    Bilinmiyor

1960'lı yıllarda,yetenekli bir tıp öğrencisi kendine bir isim yapmaya çalışıyor. Kuroo Hazama,sıradışı siyah-beyaz saçları,yara izleriyle kaplı bedeni ve karanlık bir geçmişi olan içe dönük bir genç adamdır. Sadece bir tıp öğrencisi olmasına rağmen,tamamladığı görünüşte imkansız bir operasyon sonrası cerrahi yeteneği dikkat çekmeye başlar. Cesur ve dürüst stajyer Maiko Okamoto ile sorunlu bir hayat süren yakın arkadaşı Yabu ile birlikte Hazama,tıp dünyasına kendini adar. Ancak,saygın bir cerrah olma yolundaki engeller zorludur; öğrenci isyanları,savaş ve yolsuzluk Japonya'yı tüketmektedir. Hazama,bir dizi kötü koşulun içinde kalarak kişiliğini ve cerrah olma yolunu sorgulamaya başlar. Young Black Jack,tıp alanında akıl almaz başarılar sergileyebilen bir adamın hikayesini ve onu "Black Jack" olarak bilinen efsane haline getiren yolculuğu anlatmaktadır. Serinin ayrıca 2011 yapımı filmi de bulunmaktadır. yazan: libero1i
  1. 3315rank
  2. 2429popülerlik
  3. 86Klisteye ekleme
  4. 157favori
Güncellenme
  • Tüm İsimleri
  • İngilizceYoung Black Jack
  • Orijinalヤング ブラック・ジャック

Çevirmen: EmiYuusha
Editör & Karaoker: bgmgmgm
Encoder: Le_MorTa

-Linkler (ikona tıklayın)-

- Gizli İçerik -
İçeriği görebilmek için üye olunuz, üye iseniz giriş yapınız.

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

Sonunda izledim yaa mükemmel bi seri cidden genjler iyi ki almışsınız seriyi  <3 emeginize sağlık cansiniz

xD 

Valla aşık oldum seriye 2. Bölüm çıksa da sevsek BJ asq  :29:

Begüm emeğine sağlık ya ne kadar izlersem izleyeyim daha çok beğeniyorum logo best olmuş  ❤️

@bgmgmgm 

Alıntı

Sonunda izledim yaa mükemmel bi seri cidden genjler iyi ki almışsınız seriyi ❤️ emeginize sağlık cansiniz

xD

Valla aşık oldum seriye 2. Bölüm çıksa da sevsek BJ asq  :29:

Begüm emeğine sağlık ya ne kadar izlersem izleyeyim daha çok beğeniyorum logo best olmuş ❤️

@bgmgmgm 

Bence de iyiki almışız. Nalan'ıma çeviriyi aldığı için ayrıca teşekkür ederim.  :85: Logoyu beğenmenize çooook sevindim neechan. En iyisinden öğrendim.  :59:

Öncelikle emeğiniz için çok teşekkür ederim. Bir de Black Jack'in 12 bölümlük bir OVA serisi var çevrilmemiş,daha sonra onu da çevirmeyi düşünür müsünüz?

Şu anda elimizdeki diğer serilerle birlikte çevirmemiz biraz zor lakin uygun olduğumuz en kısa zamanda el atmaya çalışacağız. Takip ettiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz.  :sun:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...