Jump to content

Non Non Biyori Repeat (12/12) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Non Non Biyori Repeat (2015)

1. PG-13
  2. 12 bölüm
  3. 23 dakika
  4. Dizi

Bilgiler

1. Reyting
    8.1/104K
  2. Kaynak
    Manga
  3. Yayım tarihi
    Tem 7,2015-Eyl 22,2015
  4. Durum
    Vizyondan kalktı
  5. Stüdyo
      • SILVER LINK.
  6. Yapımcı
      • TV Tokyo
      • Lantis
  7. Lisanslayan
      • Sentai Filmworks
  8. Türler
    Bilinmiyor

Şehir yaşamının kargaşasından uzakta,sadece bir tane şeker dükkanı ve otobüs seferine sahip Asahigaoka köyü kesinlikle herkese göre bir yer değil. Buna rağmen köyün çocukları,etraflarındaki vahşi doğayı keşfederek günlerini neşe içinde geçiriyorlar. Bu çocuklardan biri olan,grubun en genç üyesi Renge Miyauchi,ilkokul yaşamının başlangıcını ilan edecek olan açılış törenini dört gözle beklemektedir. Köyde bulunan tek okula giden Renge,yedinci sınıfa giden arkadaşı Natsumi Koshigaya ve onun sekizinci sınıfa giden kız kardeşi Komari,her gün oynayıp çalışarak kırsal yaşamlarının tadını çıkarıyorlar. Bu sırada,beşinci sınıf öğrencisi Hotaru Ichijou,onu bekleyen sayısız macera ve anıdan habersiz bir şekilde Tokyo’dan Asahigaoka’ya taşınmıştır. yazan: libero1i
  1. 1242popülerlik
  2. 206Klisteye ekleme
  3. 1Kfavori
Güncellenme
  • Tüm İsimleri
  • İngilizceNon Non Biyori Repeat
  • Orijinalのんのんびより りぴーと
  • Diğer İsimleriNon Non Biyori 2nd Season,Non Non Biyori Second Season

Çevirmen: EmiYuusha
Editör: Ronron
Karaoker: libero1i
Encoder: JuqqernauT

-Linkler (ikona tıklayın)-

- Gizli İçerik -
İçeriği görebilmek için üye olunuz, üye iseniz giriş yapınız.

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

Rengeeeee  <3 Ya bu seri cidden çok tatlı bir seriydi tıpkı sahibi gibi

@EmiYuusha seviliyorsun  ❤️❤️ <3 Gerçekten iyi ki çalışma fırsatı buldum ben ya bu seride çık mıtlıyım ifinim 😄
@EmiYuusha acep 1.sezona da mı el atsak ne dersin? Renge'yi izlemeye doyamadım ben 😄 :42:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...