Jump to content

Yepyeni yerli bir Cover! ''Cansu Genç''

Öne Çıkarılan Mesaj

Cansu Genç ''Cover''

oZ2v7k.jpg

hatsune_miku_listen_music_render_by_maymugilee-d4rdhjc.png

Herkese merhaba arkadaşlar...

Öncelikle kısaca kendimden bahsetmek istiyorum ? Adım Cansu,22 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. ? Bildiğim yabancı diller,Yunanca,Korece,İngilizce...

En büyük hobim ise şarkı söylemek müzik yapmak ve cosplaylerle uğraşmak ?

Cosplay olarak,ilk cosplayim Naruto'dan Orochimaru oldu. Gerçekten hayranı olduğum bir karakterdi o yüzden fazla özen gösterdim. Sürekli bu karakteri cosplay olarak yapabilirim ?

2. yaptığım karakter ise yine Naruto Shippuuden'den Karin'di. Bunu da biraz kendime benzettiğim için yapmak istedim ?? Cosplay çalışmalarımı da cümlelerimin sonunda ekleyeceğim ?

Müziğin hayatımda yeri oldukça büyüktür. Benim için 'yaşam felsefem' diyebilirim ve bunun yanı sıra önemli olmakla birlikte artık daha da anlamlı bir hale getirmek istiyor ve çaba sarf ediyorum ... ?

2013 Yılında Kore konsolosluğunun düzenlediği K-Pop World Festival Türkiye finalinde 1. oldum. Güney Kore'ye Türkiye'yi temsilen gittim... ve o günden bu yana müzik hayatımda elimden geldiğince gelişmeye ve geliştirmeye özen gösterdim...

Arkadaşlarımın beni tetiklemesiyle de bu işe girdim!

Türkiye'de Anime Cover'ları yapan fazla kişinin olmadığını düşünüyorum ve bunun üzerine ben de arkadaşlarımın desteğini alarak Türkiye'deki en iyi Anime Cover yapan biri olmak hayali ile bu girişimde bulundum ? Her hafta cover çalışması yapmaya özen göstereceğim ve bunu tamamen güncel tutmak için elimden geldiği kadar çok fazla çaba sarf edeceğim.

Sizlerin de desteğini çalışmalarımda bekliyor olacağım ? Umarım çalışmalarımı beğenir ve desteklerinizi sakınmazsınız.

Facebook sayfamı beğenerek,beni orada takip edebilir,aynı zamanda Youtube kanalıma abone olup video paylaşımlarımı orada da takip edip,beni öyle de destekleyebilirsiniz.

Teşekkürler.

ZVYyWk.png

Facebook Sayfam   Youtube Kanalım  

0k8dZo.png              4kD4nJ.png                  

Cover Çalışmalarım: 

Tıklayınız

Cosplay Çalışmalarımdan,Uzumaki Karin ve Orochimaru Çalışmalarım

Uzumaki Karin

pojZqr.jpgkgAN3q.jpg

Orochimaru

lyLaLg.jpgVLAqAj.jpgngk8kB.jpg

Desteklerinden Ötürü

aDMMmO.png      GnORmb.png  N4ggmP.png

Ailemize hoşgeldin Cansu. :D   Bir 3-4 gündür takipdeydim zaten seni. Bugün Cenk sağolsun mahalle muhtarı gibi koşa koşa geldi cover'i dinlettirdi. Baya böyle yani değişik bir tepki verdim  :D Cenk bilir verdiğim tepkiyi  :D  Böylesi işlerle uğraşman çok güzel sesine yüreğine sağlık çokta güzel yorumluyorsun parçaları. Onun dışında Cosplay'lerin zaten efso diyebilirim  :D   Yani hakkatten böyle baya baya  :D İlk alt tarafa koyduğum cover ve yorumların ile tanıdım seni. İşini gerçekten çok iyi yapıyorsun.   Tekrardan hoşgeldin güzel vakit geçirmen ve başarılarının devamınını getirmen dileğiyle ^^

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...