Jump to content

Merhaba Arkadaşlar


Raitoune

Öne Çıkarılan Mesaj

Merhaba arkadaşlar ben Cihat. 18 yaşındayım Yeditepe'de çeviribilim kazandım. Hem uzun zamandır anime izlediğimden hemde biraz çeviri yapıp kendimi geliştirmek istediğimden anime çevirmeye karar verdim.

Zetsuen no Tempest, Another, Hellsing, Monagatari Series, Steins Gate ve Clannad favori animelerimdir diyebilirim.

Kitap okumayı, müzik dinlemeyi ve doğa gezilerini severim. Wowda bir süre hardcore raiderlık yapmışlığım var şu an casual olarak oynuyorum onun dışında lol, csgo gibi oyunlarıda arada bir oynarım teşekkürler.

 

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

 


Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...