Jump to content

Tüm Anisekai ailesine kocamaaaaan bir merhaba!

Öne Çıkarılan Mesaj

Herkese Merhaba,öncelikle aranıza katıldığım için çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Umarım uzun ve hoş bir birlikteliğimiz olur. Kendimden bahsetmem gerekirse,psikoloji bölümü öğrencisi olmakla birlikte modellik,tiyatro vb birkaç hobiyle de yakından ilgileniyorum. Daha önce çalıştığım yabancı dizi çevirmenliği grubundan bir anime sever olarak ayrılıp aranıza katılmaya ve daha fazla anime çevirmekte size yardımcı olmaya karar verdim. Çevrilmemiş anime bırakmayana kadarda burada olmayı umuyorum. Herkese iyi günleer :)

Merhaba  Hoş Geldin   AniSekai Ailesine   bu büyük Aile  sayesinde  bir  Anime sever olarak beğendiğim arşiv yapacak olduğum serileri  kontrol yapmadan   gözüm kapalı şekilde  indiriyor izliyorum ciddi anlamda  AniSekai çeviri olarak en beğendiklerim arasında  zaten bir elin  beş parmağını geçmez 

neyse uzun lafın kısası  şimdiden çevirecek olduğun  serileri dört gözle bekliyor    eline emeklerine sağlık diyorum Hoş Geldin.

:7:

Hoş geldin... Anisekai'ye başlamış olman çok iyi olmuş,bir fansub'tan daha ilerisi bir dünya denebilir. Bir çok Fansub açıldı bir çoğu kapandı ama anisekai hep açık kaldı. Şimdiden başarılar.

Hoş geldiniz. (:

Çok teşekkür ederim. Bende aranıza katılmaktan çok mutluyum,hoşbulduk :)) 

Memnun oldum :D . Bende Mert Sosyoloji Bölümü 3.Sınıfta okuyorum şu anda :)  . Hiç anime çevirmenliği yapmadım ama bir ara oyun türkçe yamaları yapan bir sitede kontrolleri yapıyordum :D . Tiyatro iyidir ya bende bir zamanlar devlet tiyatrosunda 1-2 oyunda rol almıştım Gaziantep'te ama o kadar sonra geçti gitti  :84: . Hoşgeldin aramıza  :7:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...