Jump to content

Danshi Koukousei no Nichijou (12/12) [Blu-Ray] [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Danshi Koukousei no Nichijou (Kış 2012)

1. PG-13
  2. 12 bölüm
  3. 24 dakika
  4. Dizi

Bilgiler

1. Reyting
    8.2/426K
  2. Kaynak
    Web manga
  3. Yayım tarihi
    Oca 10,2012-Mar 27,2012
  4. Durum
    Vizyondan kalktı
  5. Stüdyo
      • Sunrise
  6. Yapımcı
    • TV Tokyo
    • Square Enix
    • (2 etiket daha)
      • TV Tokyo
      • Square Enix
      • Trinity Sound
      • Happinet Pictures
  7. Lisanslayan
      • NIS America,Inc.
  8. Türler
    Bilinmiyor

Ekip

• Yapımcı
    • Yönetmen
    • Ses Yönetmeni
    • Senaryo
    • Taslak
    • Bölüm Yönetmeni
    • Taslak
    • Yardımcı Yönetmen
    • Bölüm Yönetmeni
    • Taslak

Kuzey Sanada Erkek  Lisesi'nin salonlarında aylak aylak dolaşan  3 yakın kafadar:  hiperaktif hayal gücüne sahip egzantrik lider Hidenori,Tutkulu Yoshitake,ve aklı başında ve sağduyulu Tadakuni. Yaşamları dev robotlar,gerçek aşk ve çarpıcı dramlarla doludur... en azından renkli hayal güçlerinde. Aslında onlar sıradan üçlü olarak zaman harcamaya çalışıyorlar,ama hayatın ilginç olmayacağını kim söyleyebilir? Yeniden sahnelenen karışık bir Rol Yapma Oyunu ya da nehir kenarında  gün doğumu sırasında beklenmedik romantik karşılaşmalar olmadığı sürece,  Liseli Çocukların Günlük Yaşamları acayip neşeli,her şey ile ilişkilendirilebilir ama çok sıradan. yazan: Deat H Note.
  1. 227popülerlik
  2. 850Klisteye ekleme
  3. 15Kfavori
Güncellenme
  • Tüm İsimleri
  • İngilizceDaily Lives of High School Boys
  • Orijinal男子高校生の日常

Çeviri: MrGranddy & hydrojan
Redaktör: Xyzzy
Editör & Karaoker: S.Erturk
Encoder: Deat H Note.

-Linkler (ikona tıklayın)-

- Gizli İçerik -
İçeriği görebilmek için üye olunuz, üye iseniz giriş yapınız.

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

• Beğen 5
  • Doki 1
  • xD 1

Seri için çok teşekkürler,acaba specialler de gelicek mi yoksa gereksizler mi

Bir bakmam lazım. İçeriği ile alakalı bir durum. Bazen specialleri Blu-Ray tanıtımı olarak sunarlar. Eğer tanıtım videoları ise gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ancak yine de dediğim gibi bir bakmam lazım. :)

Seri için çok teşekkürler,acaba specialler de gelicek mi yoksa gereksizler mi

Bir bakmam lazım. İçeriği ile alakalı bir durum. Bazen specialleri Blu-Ray tanıtımı olarak sunarlar. Eğer tanıtım videoları ise gerekli olduğunu düşünmüyorum. Ancak yine de dediğim gibi bir bakmam lazım. :)

Aynen öyle,bende izlemediğimden dedim genelde specialler kısa ve tanıtım olmasa bile parodi bölümler yani gereksizler bence,teşekkürler kolay gelsin

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...