Jump to content

Shirobako (24/24) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Shirobako (Sonbahar 2014)

1. PG-13
  2. 24 bölüm
  3. 24 dakika
  4. Dizi

Bilgiler

1. Reyting
    8.2/146K
  2. Kaynak
    Orijinal
  3. Yayım tarihi
    Eki 9,2014-Mar 26,2015
  4. Durum
    Vizyondan kalktı
  5. Stüdyo
      • P.A. Works
  6. Yapımcı
    • Sotsu
    • Movic
    • (5 etiket daha)
      • Sotsu
      • Movic
      • Warner Bros. Japan
      • KlockWorx
      • Showgate
      • Infinite
      • Imagine
  7. Lisanslayan
      • Sentai Filmworks
  8. Türler

Ekip

• Yapımcı
    • Planlama
    • Yapımcı
    • Yapımcı
    • Yapımcı

Her şey Kaminoyama Lisesi'nde,beş yakın arkadaş—Aoi Miyamori,Ema Yasuhara,Midori Imai,Shizuka Sakaki ve Misa Toudou—animeye olan ortak sevgilerini keşfettiklerinde ve bir animasyon kulübü kurduklarında başladı. İlk amatör animasyonlarını birlikte yaparak kültür festivalinde sergiledikten sonra,grup bir gün kendi büyük çaplı şovlarını yaratmak amacıyla sektörde kariyer yapmaya karar verdi. İki buçuk yıl sonra,Aoi ve Ema,ünlü Musashino Animation yapım şirketinde iş bulmayı başarmışlardır. Ancak diğerleri hayallerindeki işleri bulmakta zorlanmaktadır. Shizuka,başarılı bir seslendirme sanatçısı olarak kabul edilmenin baskısını hissederken,Misa bir otomobil firmasında 3D model tasarlama konusunda güvenli ama tatmin edici olmayan bir kariyere sahiptir. Midori ise bir üniversite öğrencisi olarak hikaye yazarı olma hayalini sürdürmektedir. Bu beş arkadaş,başarıya giden yolun birçok sapması olduğunu,ancak azim ve biraz da sıra dışı yaratıcılıkla hayallerine ulaşabileceklerini öğrenecektir. yazan: libero1i
  1. 528popülerlik
  2. 456Klisteye ekleme
  3. 6Kfavori
Güncellenme
  • Tüm İsimleri
  • İngilizceShirobako
  • OrijinalSHIROBAKO
  • Diğer İsimleriWhite Box

Çevirmen: EmiYuusha
Editör: Ronron
Karaoker: bgmgmgm
Encoder: libero1i

-Linkler (ikona tıklayın)-

- Gizli İçerik -
İçeriği görebilmek için üye olunuz, üye iseniz giriş yapınız.

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

• Admin
Alıntı

@libero1i seriye yaptığın karaokenin önünde saygiyla eğiliyorum cidden aşık oldum karaokeye. Bunun için de,serinin izleyicilerinden biri olarak teşekkür ederim hacit xD

@Ronron Bende senin o tatlış düzenlemen ve @EmiYuusha o tatlış çevirisi için saygıyla eğiliyorum xD

selam seri için çok teşekkürler ellerinize sağlık çok sevdim o yüzden acaba 2 bölüm speciali var onu çevirmeyi düşünüyor musunuz veya birileri çevirdi mi biliyor musunuz? tekrardan teşekkürler... yeni serilerde de teşekkür ederim inş...

Specialları aklımda ama hemen çeviremeyebilirim bu aralar biraz fazla yoğunum,en kısa zamanda çevirmeye çalışacağım. Başka çeviren var mı gerçekten bilmiyorum,üzgünüm. Hatırlattığınız ve seriyi takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim.  :64:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...