Jump to content

Zetsuen no Tempest (24/24) [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

• Admin

Zetsuen no Tempest(Sonbahar 2012)

1. PG-13
  2. 24 bölüm
  3. 24 dakika
  4. Dizi

Bilgiler

1. Reyting
    7.8/266K
  2. Kaynak
    Manga
  3. Yayım tarihi
    Eki 5, 2012 - Mar 29, 2013
  4. Durum
    Vizyondan kalktı
  5. Stüdyo
      • Bones
  6. Yapımcı
    • Aniplex
    • Dentsu
    • (3 etiket daha)
      • Aniplex
      • Dentsu
      • Square Enix
      • Mainichi Broadcasting System
      • Yahoo! Japan
  7. Lisanslayan
      • Aniplex of America
  8. Türler

Ekip

• Yapımcı
    • Yapımcı
    • Yapımcı
    • Yapımcı

Yoshino Takigawa, sıradan bir gençtir ve en iyi arkadaşı Mahiro Fuwa'nın kız kardeşi Aika ile gizlice çıkmaktadır. Ancak Aika'nın gizemli bir şekilde ölmesiyle Mahiro kaybolur; intikam almak için sorumlusunu bulmayı vaat eder. Yoshino hayatına normal devam eder, Mahiro'dan bir aydır haber alamamaktadır, ta ki kendisini silahlı bir kız tarafından tehdit edilene kadar. Neyse ki, Mahiro son anda yetişir ve onu kurtarır.Yoshino, Mahiro'nun Aika'nın katilini bulmak için bir cadı olan Hakaze Kusaribe'den yardım aldığını öğrenir. Fakat Hakaze, klanı içindeki kavgalar nedeniyle ıssız bir adaya sürgün edilmiştir. Hakaze'nin kardeşi Samon, kız kardeşinin karşıt görüşlerine ve dünyanın başına gelecek tehlikelere rağmen, Exodus Ağacı'nın gücünü kullanmak istemektedir. Hakaze'nin durumu nedeniyle, şimdi Yoshino ve Mahiro'ya, onu kurtararak dünyayı kurtarma görevi düşmektedir; bu süreçte Aika'nın ölümünün ardındaki gerçeğe de yaklaşacaklardır.yazan: libero1i
  1. 381popülerlik
  2. 612Klisteye ekleme
  3. 7Kfavori
Güncellenme
  • Tüm İsimleri
  • İngilizceBlast of Tempest
  • Orijinal絶園のテンペスト
  • Diğer İsimleriZetsuen no Tempest: The Civilization Blaster

Çevirmen: mcws
Karaoker: berkan
Editör & Encoder: MertEvirgen

- Linkler (ikona tıklayın) -

- Gizli İçerik -
İçeriği görebilmek için üye olunuz, üye iseniz giriş yapınız.

Klasör şifresi: www.AniSekai.com

• Beğen2

Acaba animenin türünün neler olduğu hakkında bilgisi olan biri varsa bana bilgi verebilir mi çünkü ben araştırdım bişi bulamadım sadece animenin trailer ve açıklamasından anladığım içinde aksiyon ve süper-güç'ün kesinlikle olacağı :a58:.Ancak bir umut acaba içine romantizm yada komedide girebilirmi diye düşünüyorum mangasını bilen varsa yardımlarını beklerim :a17:

Karaoke ve encode eden arkadaşların ellerine sağlık! yeni ve gerçekten de güzel bir seri ile  :a19:

yine beraberiz  :a39:

japoncasından dinleyince fragmanındaki giriş sözlerinin hamletin sözleri olduğunu anlayamamıştım  :a11: alt yazıyı görünce şok oldum  :a44: çok ilginç bağlamışlar oradan oraya mevzuuyu, acayip hoşlaştım yani...

Herkese iyi seyirler dilerim...  :a50:

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin.Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...