Jump to content

Manga Arıyorum ( Tavsiye )

.L.

Öne Çıkarılan Mesaj

Slm arkadaşlar ben okumak için manga arıyorum. (komedi,romantik,aksiyon,ecchi (abartı olmamak kaydıyla) ... bu türleri içeren türkçe manga varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen :) sıkıldım :S okumak eğlenceli ama kafama göre bir manga bulamadım :S

Devam Edenler...

Annasumanara 

Cage of Eden

Carnivorous Princess Yegrinna

GE-Good Ending

Girls of the Wild's

Hiyokoi 

Kimi no Iru Machi

School Shock

The Breaker II-Yeni Dalgalanmalar

Zippy Ziggy

Bitenler...

Ai Kora

Ane Doki! 

Beast Master

Defense Devil

Psyren

The Breaker I 

Kanojo to Natsu to Boku ( bu manga one shot,bunun devamı var mı yani sonradan devamı çıkmışmı bana bu konuda bilgi verebilecek var mı ? )

Liar Game i şiddetle öneriyorum okuduğum en iyi mangalardan mükemmel bir kurgusu var . Mnaki çeviri grubunda çevirirsi var .

Sonra mangaframeden noblesse manhwa yı okuyorum renkli güzel bir seri okuması zevkli oluyor .

God of tower okuyorum  aynı şekilde manhwa ve renkli güzel oda .

ı am hero adlı seinen manga var ilk 3 bölümü çok beğendim

birde ingilizcen varsa güzel olduğunu tahmin ettiğim bir seri var :D okuyamadım ne yazıkki  bad company GTO serisinden tanıdığımız Onizuka-sensei nin gençliğini anlatıyormuş inşallah bi çeviri grubu çevirir :D

Pek aksiyonu yok ama Nisekoi güzeldir ve kesinlikle ROSARİO VAMPİRE A BAK SAKIN KAÇIRMA 2 sezon zaten suan 2 si sezon devam ediyor ecchi problem olmaz diosan To Love-ru,To Love-ru Darkness var Kissxsis de var ama Agır ecchidir bunlar :) uzun soluklo bir şey istersende Katekyo Hitman Reborna girebilirsin animesi biteli oldu bayağı ama mangası devam etti ondan sonra bayağı gerçi oda bitti geçenlerde

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...