Jump to content

Bana oyun önerir misiniz?

Rapier

Öne Çıkarılan Mesaj

Assassins Creed dicektim ama o sistemle oynaman zor gibi ama yinede bi dene Game Booster la filan oynıyabilirsin belki düşük özelliklerde :)

Başka önerim Battlefield oynıyabilirsin.

Sniper elite oynıyabilirsin biraz zor bi oyun ama tavsiye ederim.

rome total war oynıyabilirsin :D

aklıma gelirse başka yazarım kardeşim :)

O sistemle pek bir oyun oynamayı bekleme bence.

Sana tavsiyem Vatan Computer gibi biryerden parçalarını araştırdığın 600-650 liralık bir kasayı toplatman.

Mesela araştırdın işlemci buldun not al.Ekran kartını,ses kartını vs vs. bunları tek tek farklı markalardan olması önemsiz ucuz ve işe yarar olanlarını not al.Sonra git kendine bir kasa toplat.

600-700 lira daha ucuza gelecektir.

Assassins Creed dicektim ama o sistemle oynaman zor gibi ama yinede bi dene Game Booster la filan oynıyabilirsin belki düşük özelliklerde :)

Başka önerim Battlefield oynıyabilirsin.

Sniper elite oynıyabilirsin biraz zor bi oyun ama tavsiye ederim.

rome total war oynıyabilirsin :D

aklıma gelirse başka yazarım kardeşim :)

Teşekkür ettim Assasins Creed kaldırmıyor denedim :D

O sistemle pek bir oyun oynamayı bekleme bence.

Sana tavsiyem Vatan Computer gibi biryerden parçalarını araştırdığın 600-650 liralık bir kasayı toplatman.

Mesela araştırdın işlemci buldun not al.Ekran kartını,ses kartını vs vs. bunları tek tek farklı markalardan olması önemsiz ucuz ve işe yarar olanlarını not al.Sonra git kendine bir kasa toplat.

600-700 lira daha ucuza gelecektir.

Arkadaş nettin okuyom ben yaaa doğru düzgün harçlığım bile yok  :'( Aileme söylesem internete giriyomu giriyo diyorlar. Ama öneri için sağolasın  :a50:

Mount and Blade oyna kesinlikle öneririm.

Bu oyun için 2 gün uyumamıştım zamanında  :a39:

M&B güzel ama Warband veya Fire With sword versiyonunu oyna.

Evet bence de. Ben warband oynadım sadece,fire and sword'u bilmiyorum ama warband muhteşemdi... Tekrar oynamayı düşünmüyor değilim.  :a19:

The Binding of Isaac veya Limbo önerebilirim :)

Isaac oynicaksan wrath of the lamb paketi alman gerekir.

Ve bunlar indie oyun olduğu için orj. de ucuzdur.

Ama isaaci bende tavsiye ederim.

Limbo konusunda ben o kadar beğenmedim.

Mmorpg tarzı arıyosan Real Of The Mad God var onu dene.

Steamde takılır rotmg ama başka sitelerdede var.

MmoRpg oyunları bıraktım önerilerin için sağol.(İnsanı Mmorpg oyunlara başlatacaksınız :D)

The Binding of Isaac veya Limbo önerebilirim :)

Bakarım bi.

Kartal abi onun 2 çeşidi var dimi biri Multi diğeri Single?

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...