Jump to content

=AniSekai Fansub Anime Derecelendirme Bölümü=

Öne Çıkarılan Mesaj

Rurouni KenshinveBasiliskgibi  2 kült eserin  özelliklede kenshinin bu listede olmaması gerçekten üzüntü verici...

200 Üstü anime sundum ve gece yaptım bu işi yaparken zorlandım.

Eklenen aimlerden seçim yapın, sizin istediğinizi başkaları ister mi nereden biliyorsunuz?

Ben anketi sundum ve herşeyi ayrıntısına kadar özenle yaptım!

bu nu eleştiri niyetiyle yazmadım.sadece adını bile duymadığım 3.sınıf animelerin bile olduğu bir listede kenshin'nin unutulmuş,gözden kaçırılmış olması hüzün verdi.(insanlık hali şikayet ettiğimden değil belirtmek istedim.)Ah doğru ellerine sağlık tabi uğraşmışsın  bunca animeyi çıkartmak  düzenlemek kolay iş değil.Bu kadar agresif olmaya gerek yok.Ben kendi düşüncemi söyledim bu kenshin gibi bir serinin unutulmaya başlandığını gösterir dikkat çekmek istediğim nokta buydu.

Sürçü Lisan Ettiysem Affola.  :a21:

bende senin sölediğin o 2 animeyi hiç duymadım nasıl olcak ??? ???

Herkes kendi fikrini söylemekte serbest, ama kırmadan dökmeden. genelizleyici arkadaş. daha düzgün bir dil kullansan yada diline dikkat etsen daha mutlu oluruz.

Yamon Rurouni Kenshin ve Basilisk'i bilmiyormusun sen? bence hemen izle... Tavsiye ederim. hiç duymamana şaşırdım doğrusu. hayret birşey... :D gerçi filmi de çıktı ama...

Deat H Note arkadaşımıza da kızmayın çok fazla şey söylendi haliyle azmi kırıldı destek olmak gerekirken çok aşırı eleştirildi biraz sert üsluba sahip olmasının yada kırılgan bir tepki vermesinin sebebi bu... Bence, eleştirirken bile eleştirinin aslının daha iyiyi bulmak olduğunu unutmadan eleştirimizi yapmalıyız, böylece kimse kırılmaz, üzülmez. Ve birazda emeğe saygı yani! Bugün başkasının başına gelen elbet bir gün sizinde başınıza gelir. Kendinize nasıl davranılmasını istiyorsanız başkalarına da öyle davranmalısınız. ki böylece size yaptıklarınızla muamele edilsin.

3 büyük anime ve FT varken 6 oy kullanma hakkı verip o kadar anime eklemek cok gereksizdi bana kalırda 3 büyük anime ve FT ankete dahil olmaması gerekirdi

Bence düsüncen yanlıs :) Adam burda size göre gelmis gecmis en güzel en popüler anime hangisiydi diyor :) 3 büyük anime diye kendin diyorsun onlardan biri secilmesi mutlak zaten ama yinede koyulması gerekiyor :)

Ayrıca bir seyini destekliyorum. Bu kadar fazla anime olması gereksizdi cok tutulmus 25-30 seri koyulması yeterli olurdu bence oylar cok bölündü :)

Rurouni KenshinveBasiliskgibi  2 kült eserin  özelliklede kenshinin bu listede olmaması gerçekten üzüntü verici...

+100

Ruruouni Kenshin, son 50 yılda ilk 20 animeye rahatlıkla girebilecek anime ise bu anketi pek ciddiye alamam ben. Kusura bakmayın lütfen!

Rurouni Kenshin'in bu listede olmadığını yeni farkettim. Tüm zamanların en iyi 20 animesinden biri olduğuna katılıyorum. Doldurma bölümler hariç mükemmel bir animedir.

Ayrıca tüm zamanların en iyi animesi olarak Dragon Ball kabul edilir. Ancak ankette aldığı oy içler acısı.

Dikkat!
- Türkçe imla kurallarına uyarak, ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
- Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
- Kopyala yapıştır yorum, "hmm, ok, tşk, eyw tarzı etnik diller," küfür, hakaret, siyaset, reklam, spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
- Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır, şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...