Jump to content

Sayonara :))

DainMarelyn

Öne Çıkarılan Mesaj

Ehehe... Evet minna. Yani bu konuyu buraya mı açmalıyım bilmiyorum ama açtım bir kere artık yanlış yerde ise Ayşe Abla gerekli yere taşır konuyu.

Geçen sene siteye gelmemi sağlayan Ayşin ile başladı AniSekai'deki yaşamım ve Erhan Abi'nin beni kadroya almasıyla gelişti. Bir çok kişiyle tanıştım,değerli arkadaşlarım oldu falan filan... Klasik şeyler yani :) Bu klasik şeylerin de sonu artık geldi sanırım.

Evet,aslında uzatıpta sıkmak falan da istemiyorum.

Sitede benimle ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.

Ayşe Abla,Erhan Abi,Volkan Abi,Umut Abi,Samet Abi,Berkan,Batu,Mert,Cenk,İlker,Tolga Abi ve adlarını yazmasam da kendilerine değer verdiğimi bilenlere sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Umarım daima sevgi dolu,hafif karışık ama işini bilen bir site olur AniSekai.

Umarım akıllarınızda iyi biri olarak yer edinmişimdir. Sitede kalbini kırdığım,üzdüğüm birileri varsa onlardan da özür dilerim. Amacım sizi kırmak olmamıştır ondan emin olabilirsiniz.

Ehehe :) Evet,bu site kurulduğunda ne kadar az kişi vardı şimdi kaç kişi olmuş bakıyorum da şöyle bir... Allah sonunuzu hayır etsin :D Kaçın bu Mert'ten kaçın :D

Sayonara millet. Kendinize iyi davranın ^^ Chibi-chan'dan bu kadar.

Yakın zamanda tanışmış olmamıza rağmen çok hoş sohbet ve iyi bir insan olduğunu biliyorum. Ayrılmana  gerçekten çok üzüldüm.  :a5:  Oldumu şimdi böyle. Herkezi üzdün bak  :a44: Onur'un dediği gibi çok duygusallığa kapıldım. Son izlediğim 2-3 animenin de etkisi olsa gerek  :a13: Ara sıra Anisekai'ye uğramayı unutma. Muhabbet felan ederiz. Bugüne kadar emeğinin geçtiği herşey için çooook teşekkürler. Hayatın boyunca güzel günler seninle olsun.  Sayonara chibi-chan  :a20:

Oi! Oooi! Chibi! Nandato!

Ne bu ya! nereye gidion sen bende diyorum niye bunu gıkı çıkmıo sitede... çık çık çık! hatta Tsk! :D

üzüldüm ya... sen niye gidion ki yani anlam veremedim buna ben şimdi.

yapacak bir şey yok herhalde... Sayonara denmez bi kerem! Allaha sımarladık en yakın zamanda görüşmek üzere denir! :D öle caponca söyledim oldu yemezler ara ara ziyaret et 2 selam ver yeter...

Sağlıcakla Kal! Hayatında Hep başarılar olsun! Tekrar görüşmek üzere chibi hime :D

Ah be kardeşim aynı Ayşe'nin yazdığı gibi bu yazıyı görünce hem şoke ettin hemde üzdün bizi. Nedenini bilmesemde siteden ayrılmanda büyük bir neden vardır yoksa sen bu milleti bırakıpta kolay kolay gitmezdin. Kararına saygı duysakta yinede gitme diyoruz içimizden. Kardeşim,bilirsin böyle konularda uzun yazabilen insanlardan değilim ondan şu son sözlerimle idare et :D . Seninle tanıştığıma çok sevindim. Bundan sonraki yolculuğunda başarılar dilerim,felan filan klasik şeyler işte  :a39: . Tekrar görüşmek üzere,arada bir uğra. Kendine iyi bak  :a29:

NOT: 9 gün geçmiş aradan bende yeni görüyorum tekrardan bi siteye giriş yapmam şart oldu artık :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...