Jump to content

Sanji'nin zorlu imtihanı :)

Öne Çıkarılan Mesaj

Şu videodan sonra opye başlamaya karar vermiş olabilirm,çok güzeldi  :a31:

Bu Sahneye Bin Basacak Sahneler Var Kesinlikle ONE PİECE'e Başlamalısın...

Şimdi iyi hoşta narutoyu bile bitiremedim üstüne op gelirse çöker kalırım herhalde  :a39: Sonra yaz okuluna kalır ölürüm o sıcakta  :a54:

:a39:  :a39:  :a39:

Lütfen gülmeyelim yani :D Günde iki bölüm izlesem bir yılda ancak biter herhalde  :a13: Bir bölüm naruto bir bölüm de kısa minik animelerden eklersek 4 bölüm eder. Sonuç olarak repeat oldum ben kesin  :a54:

Narutoya bağlanırsın güncele gelirsin fillerlerden soğursun mangaya başlarsın animenin özeti bu

sorun orda ben güncele gelene kadar günde 20 bölüm izliyodum fanı olmuştum sonra filler bölümler başladı sonra bayaa bi ara verdim bi aralar can sıkıntısına narutoya baktım filler bölüm yine birine kyuubi gücü gelmiş sonra yine bayaa bi ara verdim şimdi son 2 haftadır izliyorum.Ama inşallah uzunca bi süre filler vermezler çünkü manga ile animesi arasında bi 2 yıl fark oldu. Dua edelimde finaline kadar filler vermezler 

Yeni bir video açtım onada bakarsın :) Savaş esnasında bile komedi oluyor . Tayfadakilerin özellikleri bile komedi :D Zoro uykucu ve yönünü sürekli kaybediyor,Nami parayı görünce herşeyi yapıyor,Usopp yalancı ve korkak tehlikeli bir yere giderken hep " birazdan gideceğimiz adaya gidemem hastalığına tutuldum" diyor :D Sanji tam bir sapık,Chopper desen ona iltifat edince "Hiç sevinmedim ki,pislik" der ve o sırada dans eder :D Robin çok kötümser,Franky herşeye süper der sayborg olduğu için çocuklara lazerlerini filan gösterir hava atar,Brook desen gördüğü her kıza "külodunuzu görebilir miyim" diye sorar ve iskelet olduğu için mesela "kalp krizi geçirmek üzereyim,gerçi kalbim yok,yohohohoho" der filan çok eğlenceli tayfa zaten.Ben görüntü kalitesi kötü diye izlemiyordum bi 20. bölümden sonra filan sarmaya başlıyor.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...