AniSekai Fansub
Forumlar › Genel Sohbet › Anime Tavsiyeleri [Ana Konu]
Arkadaşlar başka başka konular açıyorlar forumda kirlilik olmasın burdan yazın lütfen.
Başlıyorum
Hunter x Hunter gibi maceralı, başka konudan başka konuya geçen vsvs anime severim ne önerirsiniz? 
Naruto
Dragon Ball
Fairy Tail
DxD blood lad Free Danganronpa bu sezonun izlenesi animelerin den bazıları
hunter x hunter izlemedim ama macera arayanlar için
Fma Mirai Nikki Geas Khr Devil Survivor 2 K Zetman bunlar tavsiyelerim
eski serileri seven kişiler kesinlikle Rurouni Kenshin izlemeli.
romantizm ve ecchi . birazda doğaüstü olayların olduğu animeleri severim. high school dxd
bir de kendi orijinalliğini kanıtlayan animeler. nazo no kanojo gibi. ne öneririsiniz?
Heyyo arkadaşlar bana biraz anime tavsiyesinde bulunun alttakilerden de olur başkalarından da güzel birşey arıyorum ne izleyeceğime karar veremiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler 

İzleyemeyi düşünürsem ilk olarak Robotics;Notes’u izlemeyi düşünüyorum.
Sakurasou no Pet na kanojo
bunu öneririm sana bak. ez bi ecchisi var. esas kız var, pro mangaka. ama kendine bakmayı beceremiyo. hiç kendi kendine bakmamış daha önce. hep manga çizmekle uğraşmış falan. bi de esas oğlan var, eski yurdundan kedi soktuğuı için şimdiki yurduna transfer edilmiş. bu yurt, bütün garip karkaterlerin toplandığı yer gibi bişey. 24 bölüm, matrak bişey.
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!
bu senin elinde de mevcut. her gelene en az bir kere bunu öneririm
ama sağlam seridir. başlarda komediye++ basar, ortalarda drama++ basar, sonunda biraz romantizm, biraz da dramanın devamına++ basar. esas oğlan, chuuni sendromunu, yani ortaokul sendromunu geçen sene atlatmış bir elemandır. yeni gittiği okulunu bilerek eski okulundan uzakta seçmiştir. esas kız da bu sendroma yeni girmiş gibi, ama hala çıkmamış bir kızdır. peki bu sendrom nedir? hani biz çocukken, hep süper kahraman olurduk, dünyayı kurtardık falan. hah işte, ona chuuni sendromu yani, ortaokul sendromu ya da 8. sınıf sendromu diyolar.
Akane-iro ni Somaru Saka
bunu izledim güzel gidiyordu, ama son bölümlere doğru saçmaladılar. bildiğin kız tribi çekiyor adam.
Mashiroiro Symphony: The Color of Lovers
az biraz komedi, aşk üçgeni ama güzel. oğlan x kıza, x kız ve y kız da oğlana aşık. ama sen oğlanla w kız arasında bişiler olacak sanıyorsun falan filan
sonu ilginç ve tam bitti bence. çok izlemedim gerçi .s
Sakurasou no Pet na kanojo
bunu öneririm sana bak. ez bi ecchisi var. esas kız var, pro mangaka. ama kendine bakmayı beceremiyo. hiç kendi kendine bakmamış daha önce. hep manga çizmekle uğraşmış falan. bi de esas oğlan var, eski yurdundan kedi soktuğuı için şimdiki yurduna transfer edilmiş. bu yurt, bütün garip karkaterlerin toplandığı yer gibi bişey. 24 bölüm, matrak bişey.
Yav bu serinin ilk 6 bölümünü izledim baştaki erkek karakteri sevmedim zorlaya zorlaya izledimde olursa izleriz 
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai!
bu senin elinde de mevcut. her gelene en az bir kere bunu öneririmama sağlam seridir. başlarda komediye++ basar, ortalarda drama++ basar, sonunda biraz romantizm, biraz da dramanın devamına++ basar. esas oğlan, chuuni sendromunu, yani ortaokul sendromunu geçen sene atlatmış bir elemandır. yeni gittiği okulunu bilerek eski okulundan uzakta seçmiştir. esas kız da bu sendroma yeni girmiş gibi, ama hala çıkmamış bir kızdır. peki bu sendrom nedir? hani biz çocukken, hep süper kahraman olurduk, dünyayı kurtardık falan. hah işte, ona chuuni sendromu yani, ortaokul sendromu ya da 8. sınıf sendromu diyolar.
Bununda ilk 7 bölümünü izledim ama pc kötüleşmişdi devamını getiremedim ilk sırada bu var o zaman 
Akane-iro ni Somaru Saka tamamdır. Mashiroiro Symphony’yi izledim
Mustafa “To Love Ru” yu izledin mi
evet izledim darkness ovalar filan hepsini izledim
Claymore izle kardeşim animesini bitirdikten sonra mangasına baştan başla dehşettir söyliyim 
Bu yaz baya iyi anime izledim.. Çok tür ayırmadım elime ne geldiyse izledim ama şimdi hepsi bitti
Eğer önerebileceğiniz animeler varsa önerir misiniz ? Şimdiden herkese teşekkürler :a29:
Bu yaz baya iyi anime izledim.. Çok tür ayırmadım elime ne geldiyse izledim ama şimdi hepsi bitti
Eğer önerebileceğiniz animeler varsa önerir misiniz ? Şimdiden herkese teşekkürler :a29:
steins gate izle
steins gate izle
İzledim. :a11: Başka varsa aklına gelen söyle bekliyorum.. :a29:
steins gate izle
İzledim. :a11: Başka varsa aklına gelen söyle bekliyorum.. :a29:
Sukitte ii na yo izle o zaman
K-On bence Black Rock Shooter da var Benim hoşuma gidiyor ikiside ^^ :a19: :a64:
15
Sesler
26
Cevaplar