AniSekai

Kayıt Ol
section-icon

AniSekai Fansub

Hoş Geldiniz

Anime Tavsiyeleri [Ana Konu]

Forumlar Genel Sohbet Anime Tavsiyeleri [Ana Konu]

12 yazı görüntüleniyor - 16 ile 27 arası (toplam 27)
  • Yazar
    Yazılar
  • Bu yaz baya iyi anime izledim.. Çok tür ayırmadım elime ne geldiyse izledim ama şimdi hepsi bitti  :- Eğer önerebileceğiniz animeler varsa önerir misiniz ?  Şimdiden herkese teşekkürler  :a29:

steins gate izle

İzledim. :a11: Başka varsa aklına gelen söyle bekliyorum..  :a29:

Sukitte ii na yo izle o zaman

Aksiyon olan animeler lazım bu ara  :a71: :a70:

one pıece naruto faıry taıl bunları ızlememıssen dırek ızle bence bleach

İzlemişsin ama ben genede yazıcam :)
    1-Naruto
    2-Bleach
    3-One piece
    4-Death Note
    5-FMA 2 Brother Hood 
    6-Fair tail

Benim izlediğim efsaneler bunlar izlemediysen kesinlikle izle :)

Tonari no Kaibutsu-kun gibi bişeyler önerebilecek olan var mı?

İzlemek istiyorsanız:
    -Shingeki no Kyojin (İlk sezon bitti. OVA ve OAD’ları var. Bu sezonda filmleri çıkıyor. Anisekai’den takip edebilirsiniz. Gelecek projeler arasında.)
    -Sword Art Online (Sword Art Online II ile devam ediyor. Buradan takip ediyorum.)
    -Code Geass
    -Fairy Tail (Fairy Tail II ile devam ediyor.)
    -Rurouni Kenshin
    -Zetsuen no Tempest

Bunlar en iyi bildiğim animelerdir. Bana göre tabi :D

İzlemek istiyorsanız:
    -Shingeki no Kyojin (İlk sezon bitti. OVA ve OAD’ları var. Bu sezonda filmleri çıkıyor. Anisekai’den takip edebilirsiniz. Gelecek projeler arasında.)
    -Sword Art Online (Sword Art Online II ile devam ediyor. Buradan takip ediyorum.)
    -Code Geass
    -Fairy Tail (Fairy Tail II ile devam ediyor.)
    -Rurouni Kenshin
    -Zetsuen no Tempest

Bunlar en iyi bildiğim animelerdir. Bana göre tabi :D

Zetsuen no Tempest gercekten 10 numara bi seridir yalniz anlamak için 3 kere izlemem gerekti :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende ikinci kez izleyene kadar tek seferde anladığımı sanıyordum ^^

Bende ikinci kez izleyene kadar tek seferde anladığımı sanıyordum ^^

Gerçekten çok begendigim sayılı serilerden biri edebi bi agırlığı vardı ve olayların birbirleri ile ilişkileri çok iyi kurgulanmiştı

Birçok seri ve filmde sonunu tahmin edebilme gibi ugursuz bi yetenegim var ama bu seri gibi tabiri caise sağ gösterip soldan vuran bekledigimden çok farkli finalleri olan serilere bayılıyorum

Bu arada varsa bu tanimima uyan baska seriler önerileri beklerim :)

Code Geass var işte. Onun dışında bende arayıştayım. Eğer ki karşılaşırsam haber veririm.
    Shingeki no Kyojin’i de deneyebilirsin çok meraklandıran bir anime. Tahminler yüksek derecede var ama sağ gösterip soldan vurması da çoktur.

Kingdom’u da deneyebilirsiniz. Şuanda 30. bölümünü izlemekteyim. Başları biraz sıkıcıdır. Ama bişeyler olcağını garanti ediyor. Her anında ne olacak, nasıl olacak şimdi dedirtiyor…

Code geass ile shigeki yi izledim kingdoma başliyorum o zaman bu aksam teşekkürler :)

Arkadaşlar başka başka konular açıyorlar forumda kirlilik olmasın burdan yazın lütfen.

Başlıyorum

Hunter x Hunter gibi maceralı, başka konudan başka konuya geçen vsvs anime severim ne önerirsiniz?  :D

Arkadaşım Pandora Hearts,Gintama,Bleach,Ao No Exorcist,Towa No Quran,Devil May Cry,Black Blood Brothers,D.N Angel,Black Cat,Kaze No Stigma ve son olarak Legend of the Legendary.Aralarında izlediğinde olabilir izlemediğinde bakar ona göre izlersin. Hayırlı akşamlar ve forumlar.Saygılarımla

15

Sesler

26

Cevaplar

12 yazı görüntüleniyor - 16 ile 27 arası (toplam 27)
  • Bu konuya cevap yazabilmek için giriş yapmış olmanız gerekmektedir.