AniSekai Fansub
Forumlar › Genel Sohbet › Anime Tavsiyeleri [Ana Konu]
Bu yaz baya iyi anime izledim.. Çok tür ayırmadım elime ne geldiyse izledim ama şimdi hepsi bitti
Eğer önerebileceğiniz animeler varsa önerir misiniz ? Şimdiden herkese teşekkürler :a29:
steins gate izle
İzledim. :a11: Başka varsa aklına gelen söyle bekliyorum.. :a29:
Sukitte ii na yo izle o zaman
Aksiyon olan animeler lazım bu ara :a71: :a70:
one pıece naruto faıry taıl bunları ızlememıssen dırek ızle bence bleach
İzlemişsin ama ben genede yazıcam 
1-Naruto
2-Bleach
3-One piece
4-Death Note
5-FMA 2 Brother Hood
6-Fair tail
Benim izlediğim efsaneler bunlar izlemediysen kesinlikle izle 
Tonari no Kaibutsu-kun gibi bişeyler önerebilecek olan var mı?
İzlemek istiyorsanız:
-Shingeki no Kyojin (İlk sezon bitti. OVA ve OAD’ları var. Bu sezonda filmleri çıkıyor. Anisekai’den takip edebilirsiniz. Gelecek projeler arasında.)
-Sword Art Online (Sword Art Online II ile devam ediyor. Buradan takip ediyorum.)
-Code Geass
-Fairy Tail (Fairy Tail II ile devam ediyor.)
-Rurouni Kenshin
-Zetsuen no Tempest
Bunlar en iyi bildiğim animelerdir. Bana göre tabi 
İzlemek istiyorsanız:
-Shingeki no Kyojin (İlk sezon bitti. OVA ve OAD’ları var. Bu sezonda filmleri çıkıyor. Anisekai’den takip edebilirsiniz. Gelecek projeler arasında.)
-Sword Art Online (Sword Art Online II ile devam ediyor. Buradan takip ediyorum.)
-Code Geass
-Fairy Tail (Fairy Tail II ile devam ediyor.)
-Rurouni Kenshin
-Zetsuen no Tempest
Bunlar en iyi bildiğim animelerdir. Bana göre tabi
Zetsuen no Tempest gercekten 10 numara bi seridir yalniz anlamak için 3 kere izlemem gerekti 
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bende ikinci kez izleyene kadar tek seferde anladığımı sanıyordum ^^
Gerçekten çok begendigim sayılı serilerden biri edebi bi agırlığı vardı ve olayların birbirleri ile ilişkileri çok iyi kurgulanmiştı
Birçok seri ve filmde sonunu tahmin edebilme gibi ugursuz bi yetenegim var ama bu seri gibi tabiri caise sağ gösterip soldan vuran bekledigimden çok farkli finalleri olan serilere bayılıyorum
Bu arada varsa bu tanimima uyan baska seriler önerileri beklerim 
Code Geass var işte. Onun dışında bende arayıştayım. Eğer ki karşılaşırsam haber veririm.
Shingeki no Kyojin’i de deneyebilirsin çok meraklandıran bir anime. Tahminler yüksek derecede var ama sağ gösterip soldan vurması da çoktur.
Kingdom’u da deneyebilirsiniz. Şuanda 30. bölümünü izlemekteyim. Başları biraz sıkıcıdır. Ama bişeyler olcağını garanti ediyor. Her anında ne olacak, nasıl olacak şimdi dedirtiyor…
Code geass ile shigeki yi izledim kingdoma başliyorum o zaman bu aksam teşekkürler 
Arkadaşlar başka başka konular açıyorlar forumda kirlilik olmasın burdan yazın lütfen.
Başlıyorum
Hunter x Hunter gibi maceralı, başka konudan başka konuya geçen vsvs anime severim ne önerirsiniz?
Arkadaşım Pandora Hearts,Gintama,Bleach,Ao No Exorcist,Towa No Quran,Devil May Cry,Black Blood Brothers,D.N Angel,Black Cat,Kaze No Stigma ve son olarak Legend of the Legendary.Aralarında izlediğinde olabilir izlemediğinde bakar ona göre izlersin. Hayırlı akşamlar ve forumlar.Saygılarımla
15
Sesler
26
Cevaplar