Şu ana kadar okuduklarımdan fantastik kitap türünde sayabileceklerim;
Tolkien’in Türkçeye çevrilen tüm kitapları (artık basılmayan “Kayıp Öyküler Kitabı 1” ve “Kayıp Öyküler Kitabı 2” dışında), Alacakaranlık serisi (ayrıca Stephenie Meyer’in bikaç kitabı daha), Açlık Oyunları, Jasper Kent’ten “On İki” ve “On Üç Yıl Sonra” (Üçüncü kitap çıkmış daha okuyamadım), Harry Potter serisi, filmi de çekilmiş olan “Ben Dört Numara” (bu serinin ikinci kitabı çıktı o film olucak mı bilmiyorum zaten daha okumadım), Gece Evi serisi (çok gerekli bi seri değil zaten 8. kitapta bıraktım 9mu 10mu ne çıktı artık takip etmez oldum), ha bide müthiş bir vampir yazarı olan -herkese tavsiye, okuduğum en iyi vampirler bu yazardandır- Anne Rice’ın “Beden Hırsızı”, “Vittori”, “Pandora”, “Vampirle Görüşme” (Filmi çekildi, Tom Cruise oynamıştı izleyenler vardır) ve “Vampir Armand” (Türkçeye çevrilmiş bir iki kitabı kaldı onları garanti okurum, kitapları konu olarak birbirinden bağımsızdır ama bazen bi ana karakter diğer kitaplarda çok az yer edebiliyor ama çok çok az zaten sorun oluşturmuyor)
bu arada Orta Dünya kitapları için soru sormuş bi arkadaş bence önce Yüzüklerin Efendisi’ni okuyup sonra Silmarillion’a geçin çünkü Silmarillion bildiğin Orta Dünya Tarih atlasıdır bayabilir, sıkabilir
ben ilk Yüzük üçlemesi, sonra Hobbit, sonra Hurin’in Çocukları, sonra Silmarillion sonra da kalanlar olarak okumuştum fena değildi tabi kişisel zevke kalmış herkes farklı
(ohh çok yazmışım arkadaş yahu
)