Jump to content

Bunlara Uygun Anime Önerisi Olan

kerem91

Öne Çıkarılan Mesaj

Çaktırmayın,ağır işsiz değilim,avukatlık yapıyorum ama bilinçli bir şekilde 2001 den beri anime izliyorum. Benim izlediğim seri sayısı 200 ü geçmiştir belki.Tabii o zamanlar öğrenciydik vakit boldu. Şimdi işten fırsat kalmıyor. Ayda veya iki ayda bir anca bir seri izleyebiliyorum o kadar

Çaktırmayın,ağır işsiz değilim,avukatlık yapıyorum ama bilinçli bir şekilde 2001 den beri anime izliyorum. Benim izlediğim seri sayısı 200 ü geçmiştir belki.Tabii o zamanlar öğrenciydik vakit boldu. Şimdi işten fırsat kalmıyor. Ayda veya iki ayda bir anca bir seri izleyebiliyorum o kadar

2001 ve 200+ benim gidecek çok yolum var abi  :a28:

Yorumu okurken ki halim:

Faviconhttps://p.im9.eu/rainbow-meme-face.jpg

buda benim myanimelistim(https://myanimelist.net/animelist/furkan61) 3 yıldır anime izliyorum çok boş zamanım oluyor.

sana önerim Golden Boy 6 bölümlük bir seri ama ecchi animelerinin kralıdır.

Ayrıca Baka to Test to Shoukanjuu ve 2.sezonunu izlemeni öneririm.

Great Teacher Onizuka'yı da izlemeni tavsiye ederim

buda benim myanimelistim(https://myanimelist.net/animelist/furkan61) 3 yıldır anime izliyorum çok boş zamanım oluyor.

Furkan benim 1/3 im zamandır anime izliyor ve beni 3e katlamış  :a37:

:a39: :a39:

Bende One Piece,Bleach gibi uzun seriler izlediğim için liste az  :D

Valla istedikten sonra uzun seri de olsa izleniyor.

Ben DB,DBZ,DBGT,Ranma 1/2,One Piece,Inuyasha,Urusei Yatsura gibi uzun soluklu serileri de seyrettim. İsteyince seyrediliyor valla

:a39: :a39:

Bende One Piece,Bleach gibi uzun seriler izlediğim için liste az  :D

Ben DB,DBZ,DBGT,Ranma 1/2,One Piece,Inuyasha,Urusei Yatsura gibi uzun soluklu serileri de seyrettim. İsteyince seyrediliyor valla

abi sen 2001 diyon ben 2010 9 sene fark var aramızda sen ben 8-9 katlamışsın :D

vay arkadaş 2 gün girmedik başlık nolmuş :D

Birkaç sorun varmış onları cevaplayıp şüphelerini gidereyim :)

Clannad;

İlk sezonu daha fazla karakter tanıtımı üzerine. Asıl olay 2. sezonda yani After Life da. Komedi,Romantik,Dram türünde anime. 2. sezonda ama Dram ağırlıkta uyarayım :). Şöyle söyleyeyim Angel Beats! in son bölümündeki dram halt yemiş bu animenin karşısında :D

Gantz;

Aksiyon,Dram,Ecchi (fazla değil birkaç sahne). Kessinlikle unutmayacağın animeler arasına gireceğinden emin ol :) .

Full Metal Alchemist: Brotherhood;

Evet bu serinin 2 sezonu var hatta 3 de olabilir neyse. Serilerin birbiri ile alakası yok. Her bir seride başka bir hikaye. Yani "Bir önceki seride ne olduysa unut burada yeni bir hikaye var" bazında bir anime. Kessinlikle izlemen gerek bir anime.

Princess Lover!;

Ecchi :D

Steins;Gate;

Bir bilim adamın zaman makinasını keşfetmenin hikayesini anlatıyor diyeyim özetle. Bu da izlenmesi gereken animeler arasında diye düşünüyorum.

Rosario to Vampire;

Sadece Vampir değil bütün canavarlar var burda:) . Eleman yanlışlıkla Canavarlarla dolu bir okula yollanıyor. Orada türlü türlü olaylarla karşılaşıyor.

Anlatımlar bu kadar umarım açıklayıcı bilgiler edinmişsindir. İyi seyirler ve iyi forumlar dilerim.

anlatımlar çok iyi ben de size iyi forumlar dilerim  ;D

clannad-oooov adminim angel beats! halt yemiş diyosanız hemen ediniyorum bu animeyi :D çünkü ben-ki duygusuzun biriyim-angel beats ve chuunibyou demo koi ga shintai de ağladığımı bilirim  :a49: zaten listemden izlediğimi ve kaç verdiğimi görmüşsünüzdür  ;D

gantz-o kadar iddialısınız yani tamam bunu listeye tekrar alıyorum o zaman :D

Full Metal Alchemist-zaten çook gördüm bu seriyi ben. konusunu da biliyorum az çok. 2 kardeş var,anneleri ölüyo galiba,sonra küçük kardeş bütün bacağını,büyük kardeş de sol kolunu ve sol bacağını bişey için veriyorlardı ama .s sonra küçük kardeşe metal bir vücut yapılıyordu galiba  ??? peki neden "brotherhood'u izleyin,ötekisi izlemeyin" deniliyor?

princess lover! bi ara ecchi ararken bunun da ismini görmüştüm :D sanırsam eski yapım dimi  :a17:

steins; gate-zaten sanırsam myanimelist'te ilk 5 civarı olması lazım yerinin.  bunu da alıcam listeme :D

Rosario to vampire-  bunun 2 sezonunu da aldım lsiteye plan to watch kısmında isimleri var artık :D yalnız o moka'nın 15-17 yaşında olması imkansız :P sizin anlatımınızdan kanlı falna sandım ama baya komedi harem ecchisi galiba :D vampirli ecchiyi severim :D (yani en azında dance in the vampire bund tan sonra sevmeye başladım :D)

https://myanimelist.net/animelist/Hawkon

Zevklerimiz çok benziyor izlemiş olduğum her animeyi gönül rahatlığıyla izleyebilirsin.

doğrudur usta da o serileri bilmiyorum ben .s yani tanımıyorum senin izlediğin serileri  :a14: ama ordaki chuunibyou'yu senden almıştım  :a39: bi ara imzan ve avatarında rikka vardı :D ben de izledim 10 verdim rikka fanı oldum  :a19:

listene baktım da,golden boy'u önermişlerdi bana ecchi arıyodum o zamnlar. daha animeye yeni başlamıştım :D o geldi aklıma. ama çizmleri eski olduğu için pek için rahat etmedi açıkçası .s

soul eater-bunu da çok görüyorum,biraz da popüler bir seri heralde. ama konusu ne hala gram bişy bilmiyorum (11. sıradaymış zaten :D)

air gear-bunun konusunu sevdim :D hemen listeme alıyorum :D ama bakalım indirmeli bulabilecek miyim  :a14:

Haiyore! Nyaruko-san-bunu da bi yerden tesadüfen görmüştüm afişini çizimleri falan beğendim. ama konusu sadece uzaylılar tarafından kaçırılan bir çocuğun kız tarafından kurtarılması mı  :a17:

Kami nomi zo Shiru Sekai-bu da güzel heralde bunu da gördüydüm bi yerlerde ama tam anlamaıştım .s  acaba accel world gibi bişey mi  :a17: (not; accel world'ü daha izlemedim spo vermeyelim lütfen  :a9:

Maken-Ki!-bunu anlamadım ama aldım listeme :D

üstad Baka to Test to Shoukanjuu bunun konusunu beğendim hemen listeme alıyorum  ;D

golden boy'u da çizimlerinden ötürü beğenmedim :'( gerçi 6 bölüm. izlenir heralde .s

GTO da elimde var :D orda "on hold" dedikleri elimde olum da izlemediklerim :D kendimce öyle sınıflandırdım :D plan to watch elimde olmayanlar,

completed da izlediklerim işte :D

DB DBZ DBGT-üstad siz anlayabilirsiniz ama ben anlamıyorum bu şekilde  :a39: ama bi 10 dk sonra "dragon ball mu acaba bunlar .s" diye düşündüm :D

Biraz sert bir yorum olacak ama

Ecchi seri ve diğer animeleri izlemek için çizim kalitesi ve yeni tarz animeyi kıstas alıyorsanız anime izlemeyin derim.

Golden Boy gibi bir seri için çizim kalitesine laf edilmesini kendi açımdan hoş göremem. Sizin olay kitabı kapağına bakarak yargılama gibi birşey oluyor.

Biraz sert bir yorum olacak ama

Ecchi seri ve diğer animeleri izlemek için çizim kalitesi ve yeni tarz animeyi kıstas alıyorsanız anime izlemeyin derim.

Golden Boy gibi bir seri için çizim kalitesine laf edilmesini kendi açımdan hoş göremem. Sizin olay kitabı kapağına bakarak yargılama gibi birşey oluyor.

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Kardeş Golden Boy zaten 6 bölüm hemen izlersin zaten. Ayrıca ilk bölüme biraz bakarsan kendine bağlar seri zaten

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...