Jump to content

Bunlara Uygun Anime Önerisi Olan

kerem91

Öne Çıkarılan Mesaj

Biraz sert bir yorum olacak ama

Ecchi seri ve diğer animeleri izlemek için çizim kalitesi ve yeni tarz animeyi kıstas alıyorsanız anime izlemeyin derim.

Golden Boy gibi bir seri için çizim kalitesine laf edilmesini kendi açımdan hoş göremem. Sizin olay kitabı kapağına bakarak yargılama gibi birşey oluyor.

evet hocam baya sert oldu bu.

ben yeni başlayan birisiyim animelere. yeni dediğim 1 yıl olmadı. benim böyle yorumlar yapmam normal,çünkü gözüm yeni çizimlere alışık. ha eskiden beri izlesem,bu sefer de yeni serileri beğenmeyebilirim. kitap-kapak konusuna bişey diyemem haklısınızdır. ancak dediğim gibi,gözüm eskilere alışık olmadığından beğenemdim dedim. çizimine ya da konusunua herhangi bir eleştiride bulunmadım. Great Teacher Onizuka da eski çizim ama ona 3-4 bölüğm baktığım için gözüm alıştı. buna ise bakmadım.

siz de bana hak verin. sizin kadar izlemedim ve gözüm eski serilere alışık değil.

arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Kardeş Golden Boy zaten 6 bölüm hemen izlersin zaten. Ayrıca ilk bölüme biraz bakarsan kendine bağlar seri zaten

kardeş ben de öyle dedim zaten. 6 bölüm bişey diye. hatta yine sana cevap yazdım yanlış hatırlamıyorsam. yukarıdaki GTO yorumum bu mesaj için de geçerli.

Biraz goldenboy a laf edilmesine kızdım açıkçası. Anime olayına yeni başlayan biri için bile önemli olanın aslında çizimden öteye,konu,eğlence,karakterlerin seni kendine bağlaması,ilgi çekicilik gibi kavramların olması lazım.

Kendimi örnek göstereyim: Bilinçli olarak 2001 yılında anime izlemeye başladığımda ilk izlediğim seri 1994 yapımı olan Sailormoon idi. Arada 7 senelik fark olan bir seri.Çok da severek izlemiştim. Akabinde 2000 yapımı Love Hina serisine başlamıştım.O zamanki kaliteye göre 2 animeyi kıyasladığımda Love Hina'nın yeni tarz çizimlerini ilk başta yadırgadım.Sonra alışmıştım. Sonraki izlediğim serilerde genelde 80 ler ve 90 lardaki klasikleri tercih ettim.Hala da milletin çok eski diye burun kıvırdığı birçok serinin hastasıyım.Ama o zamanki seriler,insanlarda yaşattıkları duygular açısından eşsizdi.Şimdiki seriler tam bir duygu yoksunu ve kalaslık abidesi. Varsa yoksa çizim kalitesine abanıp duruyorlar.Aynısı oyun dünyası için de geçerli.

Asu No Yoichi!

Code Geass R1:Lelouch Of The Rebellion

Code Geass R2:Lelouch Of The Rebellion

Ore No Imouto Ga Konna Ni Kawaii Wake Ga Nai

Yahari Ore No Seishun Love Come Wa Machigatteiru

Ouji to Warawanai Neko Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai!

Onii chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne

Full Metal Alchemist

Belki tam senin izlediğin türden olmayabilir ama bunları izlemeni öneriyorum senin izlediğin animelere bakarak bunları beğenebileceğini söyleyebilirim.

Biraz goldenboy a laf edilmesine kızdım açıkçası. Anime olayına yeni başlayan biri için bile önemli olanın aslında çizimden öteye,konu,eğlence,karakterlerin seni kendine bağlaması,ilgi çekicilik gibi kavramların olması lazım.

Kendimi örnek göstereyim: Bilinçli olarak 2001 yılında anime izlemeye başladığımda ilk izlediğim seri 1994 yapımı olan Sailormoon idi. Arada 7 senelik fark olan bir seri.Çok da severek izlemiştim. Akabinde 2000 yapımı Love Hina serisine başlamıştım.O zamanki kaliteye göre 2 animeyi kıyasladığımda Love Hina'nın yeni tarz çizimlerini ilk başta yadırgadım.Sonra alışmıştım. Sonraki izlediğim serilerde genelde 80 ler ve 90 lardaki klasikleri tercih ettim.Hala da milletin çok eski diye burun kıvırdığı birçok serinin hastasıyım.Ama o zamanki seriler,insanlarda yaşattıkları duygular açısından eşsizdi.Şimdiki seriler tam bir duygu yoksunu ve kalaslık abidesi. Varsa yoksa çizim kalitesine abanıp duruyorlar.Aynısı oyun dünyası için de geçerli.

usta benim de ilk animem ay savaşçısı senin gibi. gerçi ben bilinçli olarak izlemiyordum. 22 yaşındayım. yani pokemon,digimon,ay savaşçısı vs kuşağındanım. ama dediğim gibi bilinçli olarak izlemezdik o ayrı.

bak sen de yeni çizimleri yadırgamışsın. tıpkı benim eski çizimleri yadırgamam gibi. sonra alıştım demişsin. ben de GTO için aynı şeyi dedim. ha sen daha sonra klasiklere yönelmişsin o ayrı. ben daha çok 2008 sosnrası serileri izlediğim için benim gözüm onlara alışık. hatta 2010 ile 2008 çizimleri arasında bile fark var. mesela 2008 olanlarda gözler daha çok yuvarlak,2010 olanlarda ise daha çok uzunlamasına.

oyun konusunda da bişey diyemem. mario lar vs ile büyüdük biz de. ben mesela onu hiç bitirememiştim. şimdiki oyunları bitirmek çok kolay. o heyecan yok çoğunda.

Asu No Yoichi!

Code Geass R1:Lelouch Of The Rebellion

Code Geass R2:Lelouch Of The Rebellion

Ore No Imouto Ga Konna Ni Kawaii Wake Ga Nai

Yahari Ore No Seishun Love Come Wa Machigatteiru

Ouji to Warawanai Neko Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai!

Onii chan Dakedo Ai Sae Areba Kankeinai yo ne

Full Metal Alchemist

Belki tam senin izlediğin türden olmayabilir ama bunları izlemeni öneriyorum senin izlediğin animelere bakarak bunları beğenebileceğini söyleyebilirim.

işaretli olanlar bende olanlar zaten kardeş :D

Ouji to Warawanai Neko Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai! sanırsam bu şu şekilde olacaktı;

Ouji to Warawanai Neko

Chuunibyou Demo Koi Ga Shitai! eğer böyle ise,chuunibyou yu izlediğimi görmüş olman lazım :/ 10 verdim hatta çok duygusaldı :a49:

ayrıca Ouji to Warawanai Neko bunun orjinal adı; hentai Ouji to Warawanai Neko olmayacak mı:? bu da var bend etakip ediyorum resimlerde var :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...