Jump to content

Anime Tavsiyeleri [Ana Konu]

M312

Öne Çıkarılan Mesaj

Bu yaz baya iyi anime izledim.. Çok tür ayırmadım elime ne geldiyse izledim ama şimdi hepsi bitti  :-\ Eğer önerebileceğiniz animeler varsa önerir misiniz ?  ;) Şimdiden herkese teşekkürler  :a29:

steins gate izle

İzledim. :a11: Başka varsa aklına gelen söyle bekliyorum..  :a29:  

Bu yaz baya iyi anime izledim.. Çok tür ayırmadım elime ne geldiyse izledim ama şimdi hepsi bitti  :-\ Eğer önerebileceğiniz animeler varsa önerir misiniz ?  ;) Şimdiden herkese teşekkürler  :a29:

steins gate izle

Sukitte ii na yo izle o zaman

steins gate izle

Sukitte ii na yo izle o zaman

Aksiyon olan animeler lazım bu ara  :a71: :a70:

İzlemek istiyorsanız:

-Shingeki no Kyojin (İlk sezon bitti. OVA ve OAD'ları var. Bu sezonda filmleri çıkıyor. Anisekai'den takip edebilirsiniz. Gelecek projeler arasında.)

-Sword Art Online (Sword Art Online II ile devam ediyor. Buradan takip ediyorum.)

-Code Geass

-Fairy Tail (Fairy Tail II ile devam ediyor.)

-Rurouni Kenshin

-Zetsuen no Tempest

Bunlar en iyi bildiğim animelerdir. Bana göre tabi :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...