Jump to content

Anime Tavsiyeleri [Ana Konu]

M312

Öne Çıkarılan Mesaj

İzlemek istiyorsanız:

-Shingeki no Kyojin (İlk sezon bitti. OVA ve OAD'ları var. Bu sezonda filmleri çıkıyor. Anisekai'den takip edebilirsiniz. Gelecek projeler arasında.)

-Sword Art Online (Sword Art Online II ile devam ediyor. Buradan takip ediyorum.)

-Code Geass

-Fairy Tail (Fairy Tail II ile devam ediyor.)

-Rurouni Kenshin

-Zetsuen no Tempest

Bunlar en iyi bildiğim animelerdir. Bana göre tabi :D

Zetsuen no Tempest gercekten 10 numara bi seridir yalniz anlamak için 3 kere izlemem gerekti :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende ikinci kez izleyene kadar tek seferde anladığımı sanıyordum ^^

Gerçekten çok begendigim sayılı serilerden biri edebi bi agırlığı vardı ve olayların birbirleri ile ilişkileri çok iyi kurgulanmiştı

Birçok seri ve filmde sonunu tahmin edebilme gibi ugursuz bi yetenegim var ama bu seri gibi tabiri caise sağ gösterip soldan vuran bekledigimden çok farkli finalleri olan serilere bayılıyorum

Bu arada varsa bu tanimima uyan baska seriler önerileri beklerim :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar başka başka konular açıyorlar forumda kirlilik olmasın burdan yazın lütfen.

Başlıyorum

Hunter x Hunter gibi maceralı,başka konudan başka konuya geçen vsvs anime severim ne önerirsiniz?  :D

Arkadaşım Pandora Hearts,Gintama,Bleach,Ao No Exorcist,Towa No Quran,Devil May Cry,Black Blood Brothers,D.N Angel,Black Cat,Kaze No Stigma ve son olarak Legend of the Legendary.Aralarında izlediğinde olabilir izlemediğinde bakar ona göre izlersin. Hayırlı akşamlar ve forumlar.Saygılarımla

Bu yaz baya iyi anime izledim.. Çok tür ayırmadım elime ne geldiyse izledim ama şimdi hepsi bitti :-\ Eğer önerebileceğiniz animeler varsa önerir misiniz ? ;) Şimdiden herkese teşekkürler :a29:

steins gate izle

İzledim. :a11: Başka varsa aklına gelen söyle bekliyorum.. :a29:

Heyyo arkadaşlar bana biraz anime tavsiyesinde bulunun alttakilerden de olur başkalarından da güzel birşey arıyorum ne izleyeceğime karar veremiyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

qr55g.jpg

qr56h.jpg

İzleyemeyi düşünürsem ilk olarak Robotics;Notes'u izlemeyi düşünüyorum.

Pandora Hearts,D.N Angel,Hikaru No Go,Ookami Shoujo to kuro ouji,Gintama,Bleach,Ghost Hunt,Towa No Qouran,Shinrei Tantei Yakuma,Kaze No Stigma,Fruits Baskets,Nurarihyon no Mago,Special A,Toaru Hikuushi e no koiuta,Sorademo Sekai Wa Utsukushi,Hataraku Maou-Sama,Toradora,Lovely Complex,Natsume Yuujinchou,Kaichu Wa Maid-Sama

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...