Jump to content

Anime Tavsiyeleri [Ana Konu]

M312

Öne Çıkarılan Mesaj

Benim şiddetle tavsiye edeceklerim kategori kategori olcak

Spor: One Outs(beyzbol)-Kuroko no Basuke(basketbol)-Hajime no İppo(boks)-Haiykuuu(voleybol)-Yowamushi Pedal(bisiklet)

Macera .Tek ana karakter üzerinden:  Full Metal Alchemist-Hunter x Hunter 2011-Naruto-One Piece(340dan sonra oraya kadar manga okumanızı tavsiye edebilirim.)  Fairy tail ve bleach izlemedim pek sevemedim ama seven çok izleyebilirsiniz.

Müzik: K-On!-Nodame Cantabile-BECK-Shigatsu wa Kimi no Uso

Komedi: Gintama(bu maceraya da girerde benim için asıl komedi :D )-Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

-Kaichou wa Maid-sama

Konusu Farklı olan animeler:Steins Gate-Sword Art Online-Mahouka Koukou no Rettouse-07 Ghost-Vampire Knight-Devil May Cry-Wan Helsing-Kurohitsuiji-Elfen Lied-Zetsuen no Tempest-Death Note-Code Geass-Mirai Nikki-Claymore-Shingeki no Kyojin-danNo game no Life-(devam edenler)-->Tokyo Ghoul-Kiseijuu Sei no Kakuritsu-Death Parade-Assassination Classroom

Benim özel işsiz kaldığınızda izlemek için küçük seri olarak önerebilceklerim : Log Horizon-Akuma no Riddle-Btooom!-Jormungand-GoSick-Robotics' Notes-Free! ( tartısılır burda olması spor anımelerıne de koyulabılır benı pek sarmadı . )-bazı önemli animeleri unutmuş gibi hissediyorum ama burdaki çoğu anime seçkindir yani hepsini izleminizi tavsiye ederim.

• Doki 1

:77:

selamun aleykum arkadaslar emegi gerçen herkezin ellerine saglik:

anime tavsiye isteyecektim:

izlediklerim :

1.naruto Shippuden

2.one piece

3.Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

4. Fate Stay Night

5.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">Hunter x Hunter 2011</span>

6.Guilty Crown

7.Fullmetal Alchemist

8.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">World Trigger</span>

9.Sword Art Online

10.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">Akame ga Kill!</span>

11.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">Shingeki no Kyojin</span>

12.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">Hellsing</span>

13.nanatsu notaizai

14.bleach         

bunlar seri olarak izledim izliyorum başka bu tarz anime var mi güzel.Arkadaşlar büyü,fantastik,dogaüstü,vs vs sınırlar yukarida yazdigim animeler.dragon ball cok cocukca sanırım.şimdiden cok teşekkürler 

:77:

selamun aleykum arkadaslar emegi gerçen herkezin ellerine saglik:

anime tavsiye isteyecektim:

izlediklerim :

1.naruto Shippuden

2.one piece

3.Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

4. Fate Stay Night

5.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">Hunter x Hunter 2011</span>

6.Guilty Crown

7.Fullmetal Alchemist

8.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">World Trigger</span>

9.Sword Art Online

10.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">Akame ga Kill!</span>

11.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">Shingeki no Kyojin</span>

12.Favicon<span style="font-family:'Arial Black';">Hellsing</span>

13.nanatsu notaizai

14.bleach       

bunlar seri olarak izledim izliyorum başka bu tarz anime var mi güzel.Arkadaşlar büyü,fantastik,dogaüstü,vs vs sınırlar yukarida yazdigim animeler.dragon ball cok cocukca sanırım.şimdiden cok teşekkürler

Ah katılıyorum Dragon Ball bazen banada çocukça geliyor serilere gelirsek bende daha çok fantastik,doğaüstü seriler izliyorum ama genellikle 10-20 bölümlük oluyor ama bazıların 2.sezonunu gelmesini bekliyorum eğer izlemek istersen Shinrei Tentei Yakumo,Owari No Seraph,Deadman Wonderland,Date A Live (biraz romantik biraz büyülü diyebiliriz),Black Bullet izletebilirsin

Daha çok Shinrei Tentei Yakumo ve Black Bullet izlemeni tercih ederim

Ah katılıyorum Dragon Ball bazen banada çocukça geliyor serilere gelirsek bende daha çok fantastik,doğaüstü seriler izliyorum ama genellikle 10-20 bölümlük oluyor ama bazıların 2.sezonunu gelmesini bekliyorum eğer izlemek istersen Shinrei Tentei Yakumo,Owari No Seraph,Deadman Wonderland,Date A Live (biraz romantik biraz büyülü diyebiliriz),Black Bullet izletebilirsin Daha çok Shinrei Tentei Yakumo ve Black Bullet izlemeni tercih ederim

teşekkürler sırasiyla bakıcam

-Bitirdiğim Animeler-

*Akame ga Kill!-24 Bölüm

*Bleach-366 Bölüm

*D.Gray-Man-103 Bölüm

*Death Note-37 Bölüm

*Full Metal Alchemist-51 Bölüm

*Full Metal Alchemist: Brotherhood-64 Bölüm

*Naruto-220 Bölüm

*Owari no Seraph-12 Bölüm

*Sakurasou no Pet na Kanojo-24 Bölüm

*Shakugan no Shana-24 Bölüm

*Shakugan no Shana II-24 Bölüm

*Shakugan no Shana III-24 Bölüm

*Shakugan no Shana S-4 Bölüm

*Shakugan no Shana Shanatan-4 Bölüm

*Shingeki no Kyojin-25 Bölüm

*School Days-12 Bölüm

*Zetsuen no Tempest-24 Bölüm

hepsi de güzel :)

School Days hariç -_- bir oyunun animesi falan diye izlemiştim izlemez olaydım xD

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...