Jump to content

Hokagemiz Sasuke Olsun :D

xRuPeRs

Öne Çıkarılan Mesaj

Şimdi Herkes bana kızıcak biliyorum ama mantıklı olarak düşündüğümüzde objecktif baktığımız hokageliği en güzel bir şekilde yapıcak olan kişi narutodan çok sasukedir.Zeka bakımından çok güçlü ve itachinin ona mirası olan gücüylü gerçekten hokageliği çok iyi yapıcak bir beyni olduğunu düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum argo vs kullanmadan tartışalım lütfen :)

Dostum dar görüşlü olma sırf baba mesleği diye narutonun hokage olması bence saçma olurdu :) ayrıca sasukenin görüş bakımından zeikilik bakımından narutodan çok ileri seviyede olduğunu görüyoruz her seferinde ayrıca Sasuke belki herkese göre ukala,intikamcı vb görülsede onun kişiliğinde sevgi olduğunu biliyorum ve bu sevgi,gücü,zekası ve inancıyla konagakurenin en güçlü hokagesi olucana inanıyorum :)

Dostum Sasukenin geçmişi onu şuanki hali gibi yapmaz eğer animede güncel ve manga okuyorsan demek istediğimi anlaman gerekiyor Sasuke büyük bir lider amacının intikam olduğunda gözünün hiç bir şeyi görmemesi nasıl sasukenin kararlılığını gösteriyorsa amacı sevgi olduğunda nasıl bir şey ortaya çıkıcanı bence düşünmelisin :)

Dostum dar görüşlü olma sırf baba mesleği diye narutonun hokage olması bence saçma olurdu :) ayrıca sasukenin görüş bakımından zeikilik bakımından narutodan çok ileri seviyede olduğunu görüyoruz her seferinde ayrıca Sasuke belki herkese göre ukala,intikamcı vb görülsede onun kişiliğinde sevgi olduğunu biliyorum ve bu sevgi,gücü,zekası ve inancıyla konagakurenin en güçlü hokagesi olucana inanıyorum :)

Sana katılmıyorum . Tamam haklısın Sasuke teknik ve stratejik konuda Naruto'dan üstün gibi görünse de Sasuke Naruto'nun sahip olduğu hırs,vatan ve insan sevgisinden :)  yoksun birisi . Sen ne kadar içinde sevgi olduğunu söylesen de daha bu sevgiyi gösterebilmiş değil .

Peki Dostum o zaman Güzelce açıklayayaim Bir Liderde bulunmasi gereken özellikler şunlardir ;

1. Birincisi ve en önemlisi iyi bir lider,yöneticiden farklı olduğunu bilen kişidir. Yönetici,liderin çizmiş olduğu vizyona ulaşabilmek için konmuş olan prensipleri ve kuralları uygular,lider ise vizyon çizer…

2. İletişime,fikirlere ve değişime açıktır.

3. Çevresine karşı güler yüzlü,saygılı,ciddî ve alabildiğine vakûrdur.

4. Bir ahlâk ve fazilet kahramanıdır.

5. Adâletli olduğu zaman merhametli,merhametle coştuğu zaman da istikâmetlidir.

6. Karizmatik kişiliğiyle etrafındakileri etkileme gücüne sahiptir.

7. Sağlam karakterli ve kararlıdır.

8. Etkileme gücüne sahiptir.

9. İyi bir liderde mücadele ruhu vardır.

10. Harekete geçirme gücüne sahiptir.

11. Çevresini ve olayları farklı görebilir,yaratıcı düşünceye sahiptir.

12.Takım ruhuyla hareket eder.

Sasukede olan özelllikler sadece 8 . madde evet hokage olmak için o yeterli diyorsan olmail dostum bu arada mangayi ve animeyi güncel okiyup izliyorum ve seni animeye başlatan kişi unutma bence ;)

İYİ EGLENCELER.... 

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...