Jump to content

Animecileri Sinirlendirenler

Öne Çıkarılan Mesaj

+Ne izliyon hacı?

-anime

+ Çizgi film yani

-....

+çocuk musun ne uğraşıyon böle şeylerle git adam gibi dizi izle

-Bunlar daha iyi

+ La bi git işine

-istersen bir bölüm izle death note

+Öle saçma sapan şeyleri izlemem. Bizim ufaklığa ver o izlesin.

-Kırma beni 20 dakka sadece

+Peki

*20 dakika sonra*

+Panpa ikincisini aç çabuk.

Ahah bu benimde başıma geldi :D

Arkadaş gece aradı kanka defteri buluyorlar mı tekrar :D

Diye sormuşdu :))

KB : Ne yapıyorsun

Ben :Manga okuyorum.

KB:Grup değil miydi o ?

Ben : Çok anlamlı bir bakış :D

KB > Kendini bilmez :D

İlker o manga dediği grup üyelerininde iyi bir manga sever ve animeci olduklarını bilseler ne yaparlardı acaba çok merak ediyorum bunu :D

Ah ah işte o zaman cümbüş olurdu ya :D

Yaşanmış bir olaydır.

+Beyler bu animasyon filimleri çok güzel oluyor insan izleyince deşarj oluyor resmen.

-Olum kaç yaşındasın sen hala animasyon mu izliyon az büyü yaaa!

+La ne mal adamsın insanın zevklerinin yaşıyla ne alakası var!

*Öyle demeyin canım yetişkinler için çizgi filmler de var.

+Animeleri mi diyon?

-La oğlum evlenseniz çocuğunuz olur hala mı çizgi filim ne adamlarsınız lan zaaaa xD

+Sen iğrenç fetişli hentailer izlerken ben sana karışıyom mu hiç?

-İkisi aynı şey mi lan?

+Sen flashı verde ben sana bir iki doz naruto aşılıyım kendine gelirsin.

O çocuğa (-işareti olan) interneti yavaş diye hala ben anime götürüyorum şu an op ye başladı.

Ve Ayşin 10 numara paylaşım olmuş Miss. Modluğun hakkını veriyosun

Mükemmel bir konuya değinmişsiniz gerçekten benimde başıma geldi bunlar ama ben artık millete anime nedir anlatmak yerine kulaklığımı takıp insanları görmezden gelerek animemi izlemeye devam ediyorum.

Bırak onlar kendilerini aklıllı sansın...

evet evet haklısın  :a5: ama yinede insan bazen anlatmak istiyo yaa  :a14:

ama bazen anime izlemeden önce napıyodum neyle oyalanıyodum veya izlemeyenler napıyo diye düşünüp kalıyorum aklım almıyo  :a11:

Mükemmel bir konuya değinmişsiniz gerçekten benimde başıma geldi bunlar ama ben artık millete anime nedir anlatmak yerine kulaklığımı takıp insanları görmezden gelerek animemi izlemeye devam ediyorum.

Bırak onlar kendilerini aklıllı sansın...

evet evet haklısın  :a5: ama yinede insan bazen anlatmak istiyo yaa  :a14:

ama bazen anime izlemeden önce napıyodum neyle oyalanıyodum veya izlemeyenler napıyo diye düşünüp kalıyorum aklım almıyo  :a11:

anime izlemeyen erkekler online oyun oynuyo :D ve başka şeyler izliyolar :a15:

Evde anime izliyordum ve dayımlar bize geldi.

-Dilara sen hala çizgi film mi izliyorsun ya ?

+ Çizgi film değil dayı,Anime. Ne zorunuz var ki animelerle ya !

-Görende ustası oldun sanacak. Bildiğin çizgi film işte. Olmadı animasyon yani.

+ Hıı,sen öyle demeye devam et,arşiv yapmaya bile başladım.

-Hadi ya ! Bizede Bugs Bunny'nin tüm bölümlerini verirsin artık. Ondan sonra Tom ve Jerry falan ?

:a11: :a11: :a11: :a11:

ben 22 yaşındayım küçükken takılmazdım bilmezdim üniversite de arkadaşlar anime izliyolardı o zmn tanıştım ilk gördüğümde banada tuhaf gelmişti ama gerçekten insanları sürüklüyo bi kere başladınmı bırakması zor ama beyond arkadaşında sosyal etkinlikleri kaçırması iyi değil hepsini düzene koymalı ben bi ara düzeni kaybettim cok kötü baş ağrısı yapıyor bu arada anime tarzım 0 bölümü geçmiyen her türlü kısa animeler

Ben artık açıklama yapmama kararı aldım. Hemen "hı hı öyle valla yazık bana" moduna giriyorum başımdaki YABANİYİ uzaklaştırmaya çalışıyorum. Ama genelde aldığım tepkileri gruplandırmam gerekirse:

Çok samimi çevre: "Çocuk musun abijim yaaa"

Aile: "Oğlum gerçek dünyaya dön artık,çocukluk çoktan bitti"

İş arkadaşları: "Sen gece görüşlerin çizimini bitirme de sana biz sorarız ay sonunda"

Kız arkadaş(lar): "Narutoyu takip ettiğin kadar benile ilgilenseydin çok farklı olurdu"

Çeviri yaptığımı duyan arkadaşlar: "Oğlum neden hiç hentai çevirmiyorsunuz. Utanıyor musunuz lan yoksa??"

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...