Jump to content

Arcana Famiglia [12/12] [AniSekai Fansub]

Öne Çıkarılan Mesaj

yaa sonu çok saçma bitti bu nova ile liberita arsındaki maç ne olacak bi liberita adama yok ol dese yada bayıl dese karşısındaki adam hemen bayılmazmı bence buna 2. sezon yapmalılar felicita biri sececekse liberitayı seçmeliydi nova onun kuzeni sunuçta yeni animeler bekleniyo :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29:

öyle bişi olmicak

s2 cıkmıcak böyle saçma bir animenin sezon 2 sini cikarmazlar 11 bölüm mal gibi izletip izlediğim en boktan final bölümüyle sezon kapanışı yaptılar.

tv şirketi s2 cıkarırsa güzel olur ama o kadar para israfı yapacaklarını sanmıyorum

Ah sonunda bitti.

Çeviri için teşekkürler ama bunları söylemezsem olmaz.

Bu seriyi izlemek isteyenler. lütfen ama lütfen uzak durun.

boş yere aksiyon heyecan ya da dram vb aramayın. 1.ci bölümden sonra beklediğiniz gazı finale kadar bulamayacaksınız. hele finale final demek. Şimdiki aklım olsa kesinlikle ilk bölümden bırakırdım.

Karakterler iyi ama karakter gelişimleri paramparça. konu zaten belli ama ilk bölümdeki duello sözünü ancak finalde görürsünüz.

Hay ben bu seriyi izleyen aklıma diyorum :a11:

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...