Jump to content

Anime Tavsiyesi

.L.

Öne Çıkarılan Mesaj

Tasogare Otome x Amnesia

böyle ilginç konuya sahip bir seriyle daha önce karşılaşmadım gayet güzel bir seri...olayların işlenişi ve gidişatı harika ... karakterlerin kişilikleri gayet güzel düşünülmüş ... 09.04.2012 de yayına girmiş bir seri ... çizimleriylede gayet dikkat çekici bir seri oldukça ayrıntıya girilmiş ... 12 bölümden oluşuyor... izlediğim yere kadar olaylar için herhangi bir bozulma ve ya açık yok ... gayet güzel ve düzenli izlerlemekte ... bu arada hayalette hayalet yani :) ilk bölüm tanıtım gibi birşey sanırım baştan değilde ilerisini gösteriyor... sonraki bölümlerde baştan başlıyor... tür olarak başlarda gizem ve komediye yer verilmiş... korku pek yok şuana kadar tabi bu nelerden korktuğunuza bağlı... neyse karakterlerin çizimleri tam kişiliklerine uygun bana göre ... kısacası beğendiğim bir seri ... iyi seyirler...

Tabiki Daha Eklenecek

Tabiki Sizinde Tasiyelerinizi Bekliyorum :)

Jormungand

konusunun bir kısmı animelerin genelinde diyemem ama hatrı sayılır bir kısmında karşımıza çıkıyor ama bu anime diğelerinden biraz farklı işlemiş konuyu aksiyon dram bu iki türün gayet iyi işlendiğini söyleyebilirim animeye tabi sonraki bölümlerde karşımıza ne çıkar bilinmez umarım sonradan kötüleşen animeler arasına girmez konusu ve çizimler bakımından gayet iyi bir anime mutlaka izlenmeli tabi şimdilik... kısacası beğendiğim bir seri ... iyi seyirler...

Tabiki Daha Eklenecek

Tabiki Sizinde Tasiyelerinizi Bekliyorum :)

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...