Jump to content

Claymore için

Dragneel.61

Öne Çıkarılan Mesaj

Selamün Aleyküm Anisekai Dostlarımız :) :)  Bir şey sorayım !! Claymore varya fragmanı izledim güzel hellsing gibi fena super be :D  Şey Claymore burada konu var mı ? ben İndirmek istiyorum ... Sadece Size Soruyorum zaten :) Lütfen Bana söyler misiniz ? Claymore konusu var mı ben arıyorum bulunmadım ... Bana yardım edecek misiniz ... Rica Edebilirim :) İyi Günler AniSekai Dostlarımız :) 

Claymore yok lakin site içi arama motoru ile aradığını daha rahat bulabilirsin. ^^

Sanmıyorum Kardeş ... burada en iyi anisekai istiyorum diye :) :) Çevirmek harikaydı... Megaz filan ona istiyorum dedim :) :)  Burda En İyi Anime-Manga Çevirmek için AniSekai diyorum :) :) Sitenin çok beğendim zaten :) Ama Claymore yokmuş  :( Neyse torrent'e indirdim altyazılı buldum ... Tamamdır... Evet Hayırlı Günler AniSekai Dostlarımız :) 

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...