Jump to content

Haçan uşağum ben geldum da! Vuuh,nereden geleysun? Pc başundan uşağum!

Öne Çıkarılan Mesaj

YEEEEEEYY.... konnichiwa minna!!  :a64: Ben Betül,Adana'nın nemli ve yapışkan sıcak havasından kurtarılmış ama klimanın soğuğuyla da her tarafımı uyuşturmuş odamdan yazıyorum bunu şu anda. Merak ediyorsanız tanıtayım bu arada kendimi.

16 yaşındayım,lise 2 bitti,üçe geçicem seneye ve dolayısıyla da sınavın korkutucu pençelerini şimdiden boynumda hissediyorum. Sanki bir canavar,çiğnemeden yutacak beni. Ve benim bi dolu eksiğim var,kapamam gereken...

Bunun dışında kendimden biraz söz edeyim,her ne kadar insanları ve kendimi sağcı solcu dinci blmemne diye etiketlemekten nefret etsem de,kendimi insanlara tanıtırken bu kavramlara ihtiyaç duyuyorum. Evet,acı bir durum benim için.

Çok gülerim,çok ağlarım,ruh halim sürekli değişir,doğum tarihim 8 kasım ve bu şekilde akrep olmuş oluyorum. Yükselenim de akrep. Ankara doğumlu yarı Laz yarı Rum yarı Türk'üm. (Annemler Makedonya göçmeni,babamlar Trabzon'lu)

Takım tutmam,futbolla aram hiç yoktur.

MAL denilen işe hiç bulaşmadım,3 seneden uzun süredir animeciyim ve bu yüzden izlediğim bütün animeleri sayma şansım yok; lakin ilk üçüm DN,FMA ve DRRR!! dan oluşur. Hellsing'in de ayrı bir yeri vardır. İlk animem Elfen Lied idi(evet yanlış bir seçim) ve üç büyüklerden Naruto'yu 3 sene önce 70 küsürlerde bırakmış,Bleach ise Arrancar Arc'dan sonra ilgi alanım dışına çıkmıştı. Ne biliyim bu power up ne lanet bişiy la öyle?  :a71:

Çok ciddi müzik bağımlısıyım bi de,Japon gruplara,Jazz ve blues sanatçılarına,her türlü rock ya da metal sanatçısına,Michael Jackson'a,Carlos Santana'ya,Shakira'ya,Xtina'ya (ya da latin müziği de diyebilirsiniz) ve tabiki de çocukluk aşkım,kahramanım... Mike Shinoda'ya bayılıyorum.

Bunun haricinde ciddi anlamda çevreci,radikal feminist ve sosyalistim(düşünce olarak tabii,gidip de örgütlere üye olmam amaçları sadece gövde gösterisi yapmakmış gibime geliyor).

Parfüm,şapka,topuklu ayakkabı ve çanta zaaflarım vardır. Çok konuşurum,çenem durmaz,onaylamadığım,doğru bulmadığım herşeye muhalefet ederim,çok kitap okurum,ne zaman yazıldıklarının da bir önemi yok benim için,içinde sevebileceğim bir şey bulduğum her kitabı okurum. Bazen de karşıt düşünceleri tanımak için okurum. Pek çok köşe yazarını ve siyaseti de çok yakından takip ederim. Bilmiyorum,çocukken siyaset ilgimi çekmezdi şimdi çekiyor asdasdasdasd. Ama son zamanlarda sinirlerimi yıprattığını farkedince uzak durmaya başladım.

Ha bi de İtalyanca,Japonca ve Fransızca öğrenmek istiyorum. Hint filmleri de Aamir Khan sağolsun son zamanlarda bayaa ilgimi çekmeye başladı.

Animasyon filmlerini çok severim,izlemediğim animasyon yoktur ama normal filmlerden en klişe olanları dahi izlememiş olabilirim. Evet,ben bir film özürlüyüm,o yüzden bana film de önerin lütfen.  :a46: :a45:

Hoşgeldin.

Birkaç Hint filml:

-fanaa

-Veer-Zaara

-Taare Zameen Par (bütün çocuklar özeldir)

-3 idiots (eminim çoğu arkadaşlar izlemiştir) izlemeyenler mutlaka izlesin..

-Rang De Basanti

-bommarillu

-Ghajini

Karışık:

-Usual Suspects

-10 Items Or Less

-Fight Club

-Choke

-Léon: The Professional

-American History X

-The Girl With A Dragon Tattoo (Kitabı daha iyi diyorlar)

-The Kite Runner

-The Shawshank Redemption

-Pulp Fiction

-Sekizinci Gün

-Intouchables

-In Time

-Die Welle

-The Departed

şimdilik bu kadar

Hoşgeldin.

Birkaç Hint filml:

-fanaa

-Veer-Zaara

-Taare Zameen Par (bütün çocuklar özeldir)

-3 idiots (eminim çoğu arkadaşlar izlemiştir) izlemeyenler mutlaka izlesin..

-Rang De Basanti

-bommarillu

-Ghajini

Karışık:

-Usual Suspects

-10 Items Or Less

-Fight Club

-Choke

-American History X

-The Girl With A Dragon Tattoo (Kitabı daha iyi diyorlar)

-The Kite Runner

-Pulp Fiction

-Sekizinci Gün

-Intouchables

-In Time

-Die Welle

-The Departed

şimdilik bu kadar

merhabaa! hoşbulduk! :D 3 idiots ve ghajini yi izledim.

Diğerlerini de izlerim saol. :3

Öncelikle hoş geldin Betül :)

Karışık:

-Usual Suspects

-Fight Club

-Intouchables

-The Departed

Léon'u başa almak kaydıyla asla unutamayacağım filmler. Zevklerimiz uyuşuyor daft117 :) Ben de bir liste yapayım.

1 Léon: The Professional

2 The Good The Bad and The Ugly

3 As Good As It Gets

4 Scent of Woman

5 Usual Suspects

6 50 50

7 Citizen Kane

8 One Flew Over the Cuckoo's Nest

9 Saving Private Ryan

10 Kari-gurashi no Arietti

Valla coşturmuşsun valla hoşgeldin iyiki geldin chatangoya gel daha guzel ortamımız var orada,dj lerimiz var çevirmenlerimiz var ama herşeyden once tekrar hoşgeldin Mert ben

chatango da neresi? Tanıştığımıza memnun oldum assdf. :D :a19:

Öncelikle hoş geldin Betül :)

Karışık:

-Usual Suspects

-Fight Club

-Intouchables

-The Departed

Léon'u başa almak kaydıyla asla unutamayacağım filmler. Zevklerimiz uyuşuyor daft117 :) Ben de bir liste yapayım.

1 Léon: The Professional

2 The Good The Bad and The Ugly

3 As Good As It Gets

4 Scent of Woman

5 Usual Suspects

6 50 50

7 Citizen Kane

8 One Flew Over the Cuckoo's Nest

9 Saving Private Ryan

10 Kari-gurashi no Arietti

Öneriler için çook teşekkür ederimm! :D

:a64: Hoşgeldin aramıza Betül değişken ve konuşkan insanlar renklide olurlar derler. Umarım renk katarsın. Eğlenmen dileğimle tekrar hoşgeldin.

Film olarakta tek diyeceğim Quentin Tarantino nun tüm filmleri.

hoşbulduk! Renkli miyim bilmem ama benim hayalgücüm çevremdekileri yorar genelde. BSG kızım ne lan bu diyeceklerine senin hayalgücün fazla geniş diyip kestirip atarlar. Aynı şey sgddggsjfdffhdgsdf. Öneri için teşekkür ederim! ^_^  :a19:

(Evet ağzım biraz bozuktur.)

Hoşgeldin Betül iyi eğlenceler.  :a64:

hoşbulduk! :DD

Hoşgeldin betül sanırım dilara'nın arkadaşısın  :a64:

Hoşbulduk,evet öyleyim. İnternet üzerinden 1 yılı yakın süredir tanışırız asdfsdasdfgsd.

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...