Jump to content

Seitokai no Ichizon (12/12)

Öne Çıkarılan Mesaj

Seitokai no Ichizon

kurimu-chizuru-mafuyu-minatsu-seitokai-no-ichizon-18927914-1920-1200.jpg

Öğrenci konseyinin popülerlik oylarına göre seçildiği özel bir okulda okuyan Ken Sugisaki,bu yüzden kızlarla dolu öğrenci konseyinin tek erkek temsilcisi olmuştur. Konsey Başkanı Kurimu Sakurano’nun emriyle Sugisaki,toplantıların kayıtlarını tutmakla yükümlüdür.

anime.gen.tr'den alıntıdır.

İlk 4 bölümü turkanime.tv den bulabilirsiniz.

FaviconSeitokai no Ichizon 5. bölüm

FaviconSeitokai no Ichizon 5. bölüm v2

edit; 5. bölüm turkanime.tv'de;

FaviconSeitokai No Ichizon 5. Bölüm turkanime.tv

indirmeden incelemek isteyenler buyrun

Altyazı Düzenleme : kerem91

Encode : kerem91

v2 değişiklikler;

1. 720p ile encode edildi.

2. Opening-Ending çevrildi.

3. %100 çeviri.

Favicon

- Gizli İçerik -
İçeriği görebilmek için üye olunuz, üye iseniz giriş yapınız.

Teas3r ve Benli11e yardımları için çok teşekkür ediyorum :D

Special thanks toTeas3r

Special thanks toBenli11

bana öyle teşekür etmene gerek yoktu simdi görüyom :D  utandım sadece 2 dk encode yapımını öğreten resimli anlatım bulmustum  o kadar :D

not            : 5. bölümü izlemeye basladım eline sağlık :D 

dip not      :clannad  güzeldi ama 2. sezon kötü  ovalaas çok güzeldi

yer altı not : fazla not yazdım galiba :D

napsın sen ya 2. sezonu nasıl kötüledin asıl bütün dokunaklı sahneler 2. sezonda arkadaş artık nerde Nagisa ile Ushio'yu görsem ağlar gibi oluyorum yav :)

not: evet fazla not yazmışsın :)

bana öyle teşekür etmene gerek yoktu simdi görüyom :D  utandım sadece 2 dk encode yapımını öğreten resimli anlatım bulmustum  o kadar :D

not                      : 5. bölümü izledim eline sağlık :D

dip not                  :clannad  güzeldi ama 2. sezon kötü  ovalaas çok güzeldi

yer altı not            : fazla not yazdım galiba :D

iki kat yer altı notu : benim izlemiyceim bi anime

üç kat yer altı notu : petrol buldum :D

[alıntıyı spoiler kodu ile kısalttım

5. bölümü izledikten sonra notlar arttı :D 

naparrsın ben beyenmedim 2. sezonu :(  bence ilk sezonun sonlarında nagisa ile ayrılıp tomoya veya kyou ile çıksa daha güzel olurdu :D 

unutulmus not : :D  karaokey efeklerini daha iyi yapabilirdin diye düşünüyorum

bizde yardımlar unutulmaz yiğen :P bişeyde daha yardım etmiştin .s video boyutunda galiba .s

nota cevap                            : sağolasın :D umarım devamı gelecek :P

dip nota cevap                      :bu muhabbete girmiyorum :D

yer altı nota cevap                : yoo o kadar da fazla değil :D

iki kat yer altı nnotuna cevap : keşke ilk bölümden başlasaydın :D neyse konular farklı nasılsa :D

üç kat yer altı notuna cevap  : amerika gelmeden kapat :o

unutulmuş nota cevap            : o efektlerin hepsi hazırdı :D ben sadece türkçeye çevirdim :D

:D 

nota cevap a  cevap : hayırlısı kendini geliştirisin inş hata yoktu ( anime izlmekten biraz japoncam oldu :) gördüm kadarıyra

dip nota cevapa cevap : peki :D

iki kat yer altı nnotuna cevap a cevap : :D  5. bölüm izleme isteğimi kesti o yüzden yoksa yarım kalmasındiye izlerdim :D

üç kat yer altı notuna cevapa cevap : merak etme ben kimeseye kaptırmam ama istersen senle paylasabilirz

unutulmuş nota cevapa cevap : :D oda güzelmis

nota cevaba cevaba cevap ; sağol :D ben de hata yok sanıyorum ama,AMT de sormuştum,kanji ekrana sığmıyor,yazı tahtasındaki yazılar zemine oturmuyor,cümlelerine doğallık katman lazım,günlük ingilizce konuşmaları öğrenmelisin vs vs dediler  :a22: aslında doğru dediler sayılır. ancak kanji ve yazı tahtası olayı benden kaynaklı değil :D aldığım altyazıda onlar da hazırdı ben yerleştirmedim :D aslında bakarsan kontrol etmem lazımdı adamlar haklı :D

iki kat yer altı notuna cevaba cevaba cevap ; yani yarısını mı izledin anlamadım :D

üç kat yeraltı notuna cevaba cevaba cevap ; o petrolü sen buldun senin rızkın :D

Dikkat!
-Türkçe imla kurallarına uyarak,ingilizce kelime kullanmadan mesajınızı yazınız.
-Yorum olarak teşekkürünüzü beyan edebilir veyahut seri hakkında ufak bir düşüncenizi yazarak seriyi izleyecek kişilerin fikir sahibi olmasını sağlayabilirsiniz.
-Kopyala yapıştır yorum,"hmm,ok,tşk,eyw tarzı etnik diller," küfür,hakaret,siyaset,reklam,spam içerikli yorum yapan hesaplar yasaklanır.
-Yasaklama ve yorum kontrol işlemi ise en az 10 yıldır içerik kontrol botlarımız ile yapılmaktadır,şark kurnazlığına başvurmayınız.

Yorum Alanı:

Not;

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Hesabın varsa, hesabınla yorumunu göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×  Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×  Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×  Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×  You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...